Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.03.2011 | 09:14

Καθηγητής παρέδωσε live “μάθημα” οργασμού!

Καθηγητής παρέδωσε live “μάθημα” οργασμού!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σάλο προκάλεσε η απόφαση ενός καθηγητή ψυχολογίας στο φημισμένο πανεπιστήμιο Northwestern του Σικάγο να ενισχύσει το μάθημα του για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα με μιά ζωντανή επίδειξη γυναικείου οργασμού, η οποία μάλιστα επετεύχθη με την χρήση... μηχανοκίνητου σεξουαλικού βοηθήματος!

Την επίδειξη παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 προπτυχιακοί φοιτητές στο πλαίσιο της διάλεξης του καθηγητή John Michael Bailey, με θέμα τον γυναικείο οργασμό, την ύπαρξη ή μη του λεγόμενου σημείου G, καθώς και την γυναικεία εκσπερμάτιση.
 
Η διαδικασία διήρκεσε μόλις τρία λεπτά όμως ήταν αρκετή για να προκαλέσει πολλαπλούς οργασμούς στη γυναίκα που πήρε μέρος στην επίδειξη, αλλά και σφοδρότατες αντιδράσεις από (ορισμένους) φοιτητές που παρευρέθησαν και, κυρίως, από τους γονείς τους, οι οποίοι καταβάλλουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια τον χρόνο στο εν λόγω πανεπιστήμιο για τη μόρφωση των παιδιών τους.

Ο καθηγητής είχε προσκαλέσει έναν παραψυχολόγο και τρεις βοηθούς του για να παρακολουθήσουν το μάθημα, στο οποίο έχουν εγγραφεί αυτό το εξάμηνο συνολικά 600 φοιτητές. Στο τέλος του μαθήματος οι ειδικοί συνεργάτες του, εφάρμοσαν στην πράξη την ακαδημαϊκή διάλεξη προχωρώντας σε ζωντανή σεξουαλική επίδειξη με ένα υψηλής ισχύος ερωτικό βοήθημα αξίας 120 ευρώ - αφού φυσικά πρώτα προειδοποίησαν τους φοιτητές για το τί επρόκειτο να ακολουθήσει.

Ο πρόεδρος του πανεπιστημίου ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την “κακή κρίση” του καθηγητή Bailey και τόνισε ότι το πανεπιστήμιο ξεκίνησε έρευνα για το ζήτημα. Ο ίδιος ο καθηγητής δήλωσε ότι αν και δεν είχε πρόθεση να εξοργίσει τους γονείς, επέτρεψε την επίδειξη επειδή πιστεύει ότι “οι φοιτητές είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ενήλικες”.

Στην συνέχεια όμως υποχρεώθηκε κι αυτός με την σειρά του να ζητήσει συγγνώμη, αποδεχόμενος ότι η επιλογή του “έβλαψε την φήμη” του πανεπιστημίου όπου εργάζεται.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10