O Orlando Bloom “πλάκωσε” τον Justin Bieber κι εκείνος τον εκδικήθηκε στο Instagram με φωτό της πρώην γυναίκας του!

Αυτό θα πει σκάνδαλο και μάλιστα με πρωταγωνιστές δυο από τους πιο ελκυστικούς άντρες της διεθνούς showbiz. Ο λόγος για τον καβγά ανάμεσα στον Οrlando Bloom και τον πολύ αγαπητό στο νεανικό κοινό Justin Bieber, για τα μάτια της Miranda Kerr.
Ο πρώην σύζυγος του διάσημου μοντέλου, με τον οποίο η Mirada έχει ένα πανέμορφο αγοράκι, επιτέθηκε στον 20χρονο τραγουδιστή έξω από το εστιατόριο Cipriani στην Ibiza το βράδυ της Τρίτης. Οι δυο άντρες ήρθαν σχεδόν στα χέρια, με τον Orlando να ρίχνει μπουνιά στον Justin και εκείνον να σκύβει για να την αποφύγει και να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τους φίλους του.

Εκτός εαυτού ο Orlando φαίνεται πως ήθελε να συνεχίσει την επίθεση, όταν άνθρωποι της ασφάλειας βρέθηκαν εκεί για να τους χωρίσουν, όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό video του TMZ.

Δες το video:

Γιατί ήρθαν όμως στα χέρια οι δυο τους;
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Orlando Bloom ήταν έξαλλος με τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Justin Bieber να έχει έρθει πιο κοντά με την πρώην σύζυγό του Mirada Kerr, όσο ήταν ακόμη παντρεμένος μαζί της.
Το ζευγάρι έχει χωρίσει από τον Οκτώβρη του 2013, μετά από 6 χρόνια σχέσης -τρία χρόνια από τα οποία ήταν παντρεμένοι-, αλλά το φλερτ ανάμεσα στην Mirada και τον Justin φαίνεται πως υπήρξε το 2012 σε ένα party της Victoria Secret.

Άνθρωποι που βρέθηκαν πάντως στο σημείο του καβγά ανέφεραν πως υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσά τους, αλλά τελικά και οι δυο ηρέμησαν μετά από λίγη ώρα.

Ωστόσο, ο Justin πήρε την εκδίκησή του, ανεβάζοντας λίγες ώρες αργότερα στο Instagram φωτογραφίες από το fashion show που συνάντησε την Mirada Kerr. Βέβαια, λίγο αργότερα τις κατέβασε χωρίς να εξηγεί το λόγο.

Read More

And More