Στο νοσοκομείο και η Ορθ. Παπαδάκου – Στο ΤLIFE η φίλη της Φ. Μαστροκώστα

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από την Τετάρτη η Ορθούλα Παπαδάκου. Η πρωταγωνίστρια από τις “Real Housewives” εισήχθη στο Metropolitan μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Στο πλευρό της το νοσοκομείο είναι η νύφη της Μάντα Παπαδάκου, ενώ από τις πρώτες που την επισκέφθηκαν ήταν η καλή της φίλη Φώφη Μαστροκώστα, η οποία μίλησε στο TLIFE για την πορεία της υγείας της Ορθούλας.

Η Ορθούλα γυμνάζεται αρκετές ώρες την ημέρα, αλλά τον τελευταίο καιρό, μετά από κάθε προπόνηση ένιωθε μουδιάσματα. Ανήσυχη βρέθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή. Στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Κώστας Καραφώτης, που εισήχθη με λοίμωξη του αναπνευστικού.
“Η Ορθούλα έχει έρθει από την Τετάρτη το απόγευμα. Δεν ξέρουμε ακόμη τι έχει. Γίνονται εξετάσεις για να βρεθεί η αιτία που έχει αυτές τις κρίσεις. Προς το παρόν έκανε μια μαγνητική, όπου εντόπισαν κάποιες εστίες στον εγκέφαλο, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε κάτι σίγουρα. Είναι η δεύτερη φορά που της συμβαίνει. Η Ορθούλα αισθάνθηκε αδιαθεσία και της κοβόταν η αναπνοή”, είπε η Μάντα Παπαδάκου στο Star.
Ακόμη, το TLIFE επικοινώνησε με την φίλη της Ορθούλας, Φώφη Μαστοκώστα που βρέθηκε στο νοσοκομείο για να δει την ασθενή. “Η Ορθούλα είναι καλύτερα. Δεν έχει κάτι σοβαρό, θα γίνει γρήγορα καλά. Πήγα και την είδα στο νοσοκομείο και ήταν πολύ αισιόδοξη”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η γνωστή γυμνάστρια θα μείνει στο νοσοκομείο σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα που έχει προγραμματίσει μια ακόμη εξέταση που πρέπει να κάνει και δεν γινόταν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δες το video του Star:

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More