Oscars 2015: Με χαβιάρι, αστακό και σαμπάνια θα γιορτάσουν οι celebrities μετά την απονομή!

Αντίστροφα μετρούν οι φετινοί υποψήφιοι για την 87η απονομή των Oscars που θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής. Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά που θα έχει εντυπωσιακές τουαλέτες, συγκινητικούς λόγους, αλλά και πλούσιο μπουφέ.
Μετά το τέλος της απονομής, νικητές και ηττημένοι θα βρεθούν στο Governor’s Ball, όπου θα απολαύσουν τις σπεσιαλιτέ που ετοίμασε για αυτούς ο διάσημος σεφ Wolfgang Puck και η ομάδα του.

Χαβιάρι, σολομός και αστακός βρίσκονται μέσα στα πιάτα του γνωστού σεφ που υπόσχεται να κερδίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς celebrities. Μετά την περσινή πίτσα της Ellen De Generes στη σκηνή των Oscars, το γεύμα που ετοιμάζεται στο after party θα είναι αρκετά …γκουρμέ!
Οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν καναπεδάκια σολομού στο σχήμα του αγαλματιδίου των Όσκαρ, ρολάκια αστακού με μπέικον, σούπα από κουκιά με λευκή σοκολάτα, πατάτες φούρνου με χαβιάρι και ριζότο με μαύρη τρούφα, ενώ θα υπάρχουν επιλογές και για τους χορτοφάγους.

Ο Puck μάλιστα έχει ετοιμάσει και μια ξεχωριστή συνταγή για κοτομπουκιές με ξύσμα μαύρης τρούφας που είναι το αγαπημένο πιάτο της Barbara Streisand.
Όσο για τους καλλιτέχνες που θα απογοητευτούν από την απονομή και δεν θα φύγουν με ένα αγαλματίδιο στα χέρια, θα υπάρχει στο μπουφέ με τα γλυκά μια τεράστια τούρτα σε σχήμα Oscar!

Τέλος, εκλεκτά cocktails, αλλά και άφθονη σαμπάνια θα συμπληρώσουν τη βραδιά…

Read More

And More