Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.07.2014 | 15:59

Για να σερφάρουμε όλοι μαζί!

Για να σερφάρουμε όλοι μαζί!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γυρίζεις στο σπίτι ενθουσιασμένη από τη συναυλία και τρέχεις να ανεβάσεις φωτογραφίες με τους φίλους σου στο Facebook. Αλλά δεν μπορείς, αφού ο μπαμπάς τσεκάρει τα mail του, η μαμά βλέπει στο youtube αποσπάσματα από την αγαπημένη της σειρά και ο αδελφός σου παίζει παιχνίδια online. Γιατί θα πρέπει να περιμένεις, όμως, σε σειρά αναμονής;
 
Τώρα που όλοι στο σπίτι χρησιμοποιούν πια το διαδίκτυο, ο ΟΤΕ σου έχει τη λύση. Για εσένα λοιπόν που αγαπάς το διαδίκτυο όσο εμείς και έχεις υψηλές απαιτήσεις από τη σύνδεσή σου στο Internet, o OTE διαθέτει το OTE VDSL, την πιο εξελιγμένη διαθέσιμη έκδοση του DSL. Σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες Internet που έχεις δει ποτέ. Έως 50Mbps!
 
Οι ταχύτητες που θα σου προσφέρει είναι ασύλληπτες και με ένα κλικ μπορείς άμεσα να δεις ταινίες, να παίξεις παιχνίδια, να κατεβάσεις αρχεία χωρίς καμία καθυστέρηση όπως συνέβαινε με τις πιο αργές συνδέσεις…
 
Το άγχος και η αναμονή γίνονται παρελθόν και τώρα εσύ μπορείς να κάνεις όλες τις καθημερινές online ασχολίες σου, στον πιο γρήγορο χρόνο.
 
Δεν χρειάζεται να ελέγχεις πια αν τα video ή οι φωτογραφίες που κατεβάζεις στα social media είναι μεγάλα, αφού τώρα κατεβάζεις ένα αρχείο μεγέθους 1 GB σε λιγότερο από 3 λεπτά! Ούτε όμως και για το uploading χρειάζεται να αγχώνεσαι αφού μπορείς να ανεβάσεις 35 MB σε 1 μόνο λεπτό! Είτε πρόκειται για φωτογραφίες σου στο Facebook, στο twitter, στο instagram είτε για τα βιντεάκια σου στο YouTube.
 
Και όλα αυτά, ακόμη και όταν όλες οι συσκευές της οικογένειας είναι συνδεδεμένες ταυτόχρονα. PCs, laptops, Smartphones, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, Smart TV που όλοι έχουμε ένα ή και περισσότερα από αυτά στο σπίτι μας!
 
Κι όσο εσύ απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία μπορείς παράλληλα να κατεβάζεις τις επόμενες που θα δεις και η παρέα σου να εκτονώνεται σε online games μέχρι τελικής πτώσεως! Οι ασύλληπτες ταχύτητες θα κάνουν τους gamers να “κολλήσουν”.
 
Κι επειδή τα skype calls έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν θες άλλες δυσκολίες με τους φίλους πέρα από την απόσταση, μπορείς με το ΟΤΕ VDSL να κάνεις video chat μαζί τους χωρίς κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία όπου κι αν βρίσκονται.
 
Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις δυνατότητες που σου προσφέρουν οι γρήγορες ταχύτητες VDSL από τον ΟΤΕ!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10