Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.06.2014 | 12:50

OTE VDSL: Για να είναι το σερφάρισμα στο internet... παιχνιδάκι!

OTE VDSL: Για να είναι το σερφάρισμα στο internet... παιχνιδάκι!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η τεχνολογία και το διαδίκτυο έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Στη δουλειά μας, στη διασκέδαση αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Τα social media και οι online δραστηριότητες έχουν γίνει οι αγαπημένες συνήθειες όλων. Θέλουμε όμως να τα απολαμβάνουμε χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις. Και πλέον μπορούμε!

Για εσένα λοιπόν που αγαπάς το διαδίκτυο όσο εμείς και έχεις υψηλές απαιτήσεις από τη σύνδεσή σου στο Internet, o OTE διαθέτει κάτι ασύλληπτα γρήγορο! Πρόκειται για το OTE VDSL, την πιο εξελιγμένη διαθέσιμη έκδοση του DSL. Σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες Internet που έχεις δει ποτέ. Έως 50Mbps!

Μπορείς πλέον να κάνεις streaming HD video, να κατεβάζεις ταινίες, να παίζεις παιχνίδια και ανεβάζεις φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακόμα κι αν όλες οι συσκευές της οικογένειας είναι συνδεδεμένες ταυτόχρονα. PCs, laptops, Smartphones, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, Smart TV που όλοι έχουμε ένα ή και περισσότερα από αυτά στο σπίτι μας! Η εμπειρία του online multitasking με το OTE VDSL γίνεται ακόμα καλύτερη.

Δεν χρειάζεται να σε αγχώνει πια αν τα video ή οι φωτογραφίες που κατεβάζεις είναι μεγάλα, αφού τώρα κατεβάζεις ένα αρχείο μεγέθους 1 GB σε λιγότερο από 3 λεπτά! Ούτε όμως και για το uploading χρειάζεται να αγχώνεσαι αφού μπορείς να ανεβάσεις 35 MB σε 1 μόνο λεπτό! Είτε πρόκειται για φωτογραφίες σου στο Facebook, στο twitter, στο instagram είτε για τα βιντεάκια σου στο YouTube.

Μπορείς ακόμα να μεταφέρεις το Internet στην τηλεόρασή σου, γιατί με τις νέες ταχύτητες VDSL από τον ΟΤΕ απολαμβάνεις καλύτερο video streaming από ποτέ. Κι όσο εσύ απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία μπορείς παράλληλα να κατεβάζεις τις επόμενες που θα δεις και η παρέα σου να εκτονώνεται σε online games μέχρι τελικής πτώσεως! Οι ασύλληπτες ταχύτητες θα κάνουν τους games να “κολλήσουν”.

Κι επειδή τα skype calls έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν θες άλλες δυσκολίες με τους φίλους πέρα από την απόσταση, μπορείς με το ΟΤΕ VDSL να κάνεις video chat μαζί τους χωρίς κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία όπου κι αν βρίσκονται.

Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις δυνατότητες που σου προσφέρουν οι ταχύτητες VDSL από τον ΟΤΕ!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10