Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.12.2013 | 18:23

Πράξη Αγάπης από την P&G

Πράξη Αγάπης από την P&G
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Tα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης για όλον τον κόσμο. Οι άνθρωποι ξαναβρίσκουν τις πραγματικές αξίες της ζωής και δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στους συνανθρώπους τους. Ιδιαίτερα αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάποιους άλλους και ίσως δεν χαμογελούν πλέον τόσο συχνά. Οικογένειες που έχουν ανάγκη από αυτά που για άλλους είναι δεδομένα.

Μαζί και φέτος για μια ακόμη χρονιά - για τέταρτη χρονιά- η P&G συνεχίζει να κάνει μια κίνηση καρδιάς, μια πράξη αγάπης, στηρίζοντας έμπρακτα οικογένειες που έχουν ανάγκη. Κι αυτά τα Χριστούγεννα προσπαθούν να χαρίσουν χαμόγελα σε χιλιάδες οικογένειες που εσείς θα υποδείξετε, δωρίζοντας προϊόντα P&G.

Μαζί συνεχίζουμε πιο δυνατά! Φέτος, θα μοιράσουν πάνω από 350.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες, κάνοντας πράξη την αγάπη μας προς όλους εκείνους που το χρειάζονται σε κάθε άκρη της Ελλάδας! Και ειναι συγκινητικό που για άλλη μια χρονιά βρίσκονται δίπλα τους και στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια δεκάδες συνεργάτες τους προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η ενέργεια. Μαζί τους ακόμα και κάποιες άλλες Εταιρίες (Vodafone, Vivartia, Barilla) που εμπλουτίζουν το κουτί αγάπης με σημαντικές προσφορές για τις οικογένειες.Για να προτείνετε την οικογένεια που θέλετε να βοηθήσετε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pgmazi.gr ή καλέστε στο τηλέφωνο 211-1804904
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10