Κλέλια Πανταζή – Γιούρκας Σεϊταρίδης: Έρωτας express στο Σικάγο!

Ένα love story που κράτησε όμως για λίγο φαίνεται πως έζησαν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και η ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν καλά πριν λίγους μήνες, έκαναν στενή παρέα, ερωτεύτηκαν και χώρισαν σε χρόνο dt.
Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Κλέλια Πανατζή, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να είναι σενάριο φαντασίας. Και αυτό γιατί με την Ελεονώρα είναι πολύ καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω, ενώ η σχέση με την Κλέλια τελείωσε πριν καν αρχίσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, το ειδύλλιο του ποδοσφαιριστή με την αθλήτρια του Dancing κράτησε πολύ λίγο. Οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από πρόσκληση της ελληνικής κοινότητας στο Σικάγο. Αμέσως έδειξαν να έλκονται πολύ ο ένας από τον άλλον και άρχισαν να συναντιούνται διακριτικά.
Ο έρωτάς τους κορυφώθηκε στο Σικάγο με την Κλέλια Πανταζή να ανεβάζει στο Instagram της μια κοινή φωτογραφία τους, με τη λεζάντα: “Στην κορυφή του κόσμου με τον κορυφαίο Γιούρκα Σεϊταρίδη”.

Κατά την επιστροφή τους, όμως, στην Αθήνα τα πράγματα δεν πήγαν όπως υπολόγιζαν. Άνθρωπος από το περιβάλλον τους αναφέρει: “Ο Γιούρκας δεν ένιωσε ότι βρήκε στο πρόσωπο της Κλέλιας την ιδανική σύντροφο, ούτε τον μεγάλο έρωτα και τράβηξαν χωριστούς δρόμους”.

Read More

And More