“Βράζει” ο Άγιος Παντελεήμονας – Μαχαίρωσαν μετανάστη, γκρέμισαν καταστήματα

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τη δολοφονική απόπειρα ενός κομμωτή στην Μιχαήλ Βόδα που πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους και έδωσε την ευκαιρία σε γνωστά ακροδεξιά στοιχεία να δρουν ανενόχλητα.

Οι εξοργισμένοι κάτοικοι πραγματοποιούν συνέχεια συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής υπό άγνωστες συνθήκες ένας αλλοδαπός βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Αγίου Μελετίου. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε νοσοκομείο. Πάντως, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Και αυτό το γεγονός προκάλεσε τρομερές αντιδράσεις στην περιοχή με ομάδες αλλοδαπών να συγκεντρώνονται σε διάφορα σημεία προκειμένου να αντιδράσουν απέναντι στα όποια ακροδεξιά στοιχεία που έχουν μπει μέσα στους κόλπους των κατοίκων.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης ήταν ακροδεξιά στοιχεία να κάνουν κυριολεκτικά εισβολή στην Αγίου Μελετίου και να αρχίσουν να κάνουν γυαλιά καρφιά όλα όσα μαγαζιά φαινόταν από τις πινακίδες ότι ήταν ιδιοκτησίας αλλοδαπών. Σύμφωνα με μαρτυρίες έσπασαν βιτρίνες, έσπασαν εξοπλισμούς μαγαζιών, ενώ εν συνεχεία άφησαν πίσω τους βομβαρδισμένο τοπίο, με αποτέλεσμα πολλοί να ξεκινήσουν πλιάτσικο μέσα στα κατεστραμμένα μαγαζιά.

Διάβασε όλο το ρεπορτάζ και δες φωτογραφίες στο Newsit

Read More

And More