Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.12.2011 | 08:42

Μικρά παιδιά γίνονται ζωγράφοι για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Μικρά παιδιά γίνονται ζωγράφοι για τα άτομα με ειδικές ανάγκες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Ίδρυμα ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» σε συνεργασία με το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο-Παιδικό σταθμό PLAYLAND ,διοργανώνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 18:00 έως τις 21.00μ.μ. στο ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa - αίθουσα Alexander Ballroom, χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τραγούδια από τα παιδιά του Ιδρύματος και του Νηπιαγωγείου. Στον χώρο θα εκτεθούν προς πώληση έργα ζωγραφικής που δημιούργησαν οι γονείς, τα παιδιά και οι φίλοι του PLAYLAND, καθώς και δημιουργίες των νέων του «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» . Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Επιθυμία μας είναι μέσα από αυτή τη γιορτή να έρθουν σε επαφή οι εκπαιδευόμενοι του Ιδρύματος «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» με τα παιδιά και τους γονείς του PLAYLAND καθώς και με όσους ακόμα θα συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση.

Η γιορτή αυτή είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός γιατί επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας και μία από τις αξίες του Ιδρύματος ότι: «Όλοι έχουμε κάτι να προσφέρουμε στην κοινότητα που ζούμε και κερδίζουμε οι ίδιοι από τη διαδικασία της προσφοράς».  

Λίγα λόγια για το "Θεοτόκος"
Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» λειτουργεί από το 1963 και προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες του σε παιδιά και νέους ηλικίας 2,5-30 ετών με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές βοηθώντας συγχρόνως και τις οικογένειές τους. Βασική αποστολή του Ιδρύματος είναι η συγκεκριμένη επαγγελματική κατάρτιση των παιδιών και των νέων με νοητική υστέρηση που επιτυγχάνεται με ειδική αγωγή και εκπαίδευση από κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό του Ιδρύματος. Μέχρι σήμερα έχουν πάρει μέρος σε πρωτοπόρα και καινοτόμα αναπτυξιακά προγράμματα με αξιόλογα αποτελέσματα πάνω από 5.000 εκπαιδευόμενοι και έχουν επιτευχθεί 176 προσλήψεις νέων στην ελεύθερη αγορά εργασίας.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10