Φρικτό έγκλημα στην Καλαμάτα! Έσφαξαν 3χρονο αγοράκι και σκότωσαν τον πατέρα του!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Πλατύ Μεσσηνίας από το φριχτό θάνατο ενός 3χρονου αγοριού και του πατέρα του. Ο άντρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ το άτυχο παιδί είχε βαθύ τραύμα στον λαιμό του.
Οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα αργά χθες το απόγευμα, όταν βρήκαν μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο χωριό Πλατύ Μεσσηνίας, κοντά στην Πιπερίτσα έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής, νεκρό και δίπλα του σφαγμένο το μόλις τριών χρονών αγοράκι του.
Ο πατέρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το τραύμα ήταν διαμπερές και πιθανότατα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ δίπλα του κείτονταν νεκρό το αγοράκι του. Το τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε όταν οδηγός που περνούσε από το σημείο, είδε το αυτοκίνητο να επιπλέει στα νερά του καναλιού του ποταμού Πάμισου και ειδοποίησε την αστυνομία.
Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Δημητρούλια Κέλλυ της εφημερίδας “Ελευθερία” στο TLIFE: “Η Μερσεντές εντοπίστηκε γύρω στις 6 το απόγευμα όταν ένας πολίτης παρατήρησε τα φώτα της στο νερό, κι έτσι οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ατύχημα καθώς το αυτοκίνητο είχε φύγει από το δρόμο δίπλα από ένα γεφύρι”.
Η αστυνομία ανέσυρε από το νερό το πτώμα του 35χρονου Φίλιπ Μεζάι και του τρίχρονου παιδιού του. “Το θύμα ήταν εργάτης και είχε ασχοληθεί και με αγροτικές εργασίες. Δεν ξέρουμε αν το παιδί ήταν από γάμο ή εκτός γάμου. Ήξερα ότι έμενε χρόνια στο χωριό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, σύμφωνα με το newsit οι κάτοικοι του χωριού μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο που είχε ως βάση το Πλατύ αλλά μετακινούνταν συχνά για εβδομάδες και σε άλλες περιοχές όπου έβρισκε δουλειά.

Read More

And More