Επτά παιδιά διασήμων που έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά δεν ακολουθούν όλα τα παιδιά των διασήμων τα βήματα των γονιών τους. Και μπορεί οι Beckhams, οι Kardashians και άλλοι διάσημοι γόνοι να εκτίθενται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας, υπάρχουν όμως και κάποια παιδιά επωνύμων που ελάχιστα γνωρίζουμε για αυτά.
Και αυτός είναι ο στόχος τους. Άλλοι γιατί είναι ντροπαλοί, άλλοι γιατί δεν αγαπούν τις κάμερες και τα φωτογραφικά φλας και άλλοι απλώς γιατί επέλεξαν διαφορετική καριέρα.
Κάπως έτσι λοιπόν, έσκασε σαν βόμβα πριν λίγους μήνες η απόφαση της θετής κόρης του Tom Cruise και της Nicole Kidman, Isabella Cruise να ασχοληθεί με την κομμωτική. Και δεν είναι η μόνη που απαρνήθηκε το κόκκινο χαλί και τα celebrity gala… Πάμε να δούμε αναλυτικά:
Isabelle Cruise

Είναι η κόρη της Nicole και του Tom, είναι μόλις 21 χρόνων και δεν την ενδιαφέρει η υποκριτική. Αντίθετα, θέλει να γίνει hairstylist και γι’ αυτό ξόδεψε 15.000 λίρες για να σπουδάσει στη σχολή του Vidal Sassoon. Tώρα εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σαλόνια κομμωτικής στο Λονδίνο.
Raymond Nicholson


Μπορεί ο πατέρας του να ανήκει στους οσκαρικούς ηθοποιός, ο γιος του Jack Nicholson, όμως, αποφάσισε να μείνει πίσω από τις κάμερες. Ο Raymond είναι μόλις 22 χρόνων και ασχολείται με τη σκηνοθεσία.
Aimee Osbourne
Είναι η κόρη της Sharon και του Ozzy Osbourne και μιας και αποφάσισε να μην συμμετέχει στο οικογενειακό ριάλιτι της οικογένειας, όπως έκαναν τα αδέλφια της Jack και Kelly Osbourne, η Aimee έμεινε στην αφάνεια.
Αυτό ήταν βέβαια, επιλογή, ή μάλλον απαίτηση της, αφού είχε ζητήσει στους γονείς της να κλείνουν τις κάμερες όταν πηγαίνει να τους βλέπει. Όσο για το όνειρό της; Ήθελε να γίνει μουσικός…
Elizabeth Hanks


Θα μπορούσε να ακολουθήσει τα χνάρια του διάσημου μπαμπά της, αλλά επέλεξε τη συγγραφή. Η κόρη του Tom Hanks, Elizabeth ασχολήθηκε με τις εκδόσεις, ως συντάκτρια στην Huffington Post και ετοιμάζει το νέο της βιβλίο.
Cassandra Estevez


Η κόρη του Charlie Sheen κάθε άλλο παρά να προκαλεί θέλει. Σε αντίθεση με τον διάσημο μπαμπά της (που την απέκτησε σε ηλικία μόλις 19 ετών) η Cassandra έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και έχει κάνει μια πανέμορφη οικογένεια, χαρίζοντας το πρώτο εγγόνι στον εκκεντρικό ηθοποιό.
Benjamin Ford


Είναι ο γιος του Harrison Ford, αλλά τον αφήνει παγερά αδιάφορο το Χόλιγουντ. Για εκείνον σημαντικές είναι οι συνταγές και η κουζίνα του. Ο λόγος για τον Benjamin Ford που αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους σεφ στο LA.
Fifi Trixibelle


Για πολλούς η Fifi Trixibelle είναι η «άγνωστή κόρη» του Bob Geldof. Εκείνη όμως, επέλεξε συνειδητά να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για κάποιους η Fifi διεγνώσθη με κατάθλιψη από τα 11 χρόνια της. Τώρα όμως, εργάζεται ως pr, έχει αρραβωνιαστεί και είναι αυτή που στάθηκε στην οικογένεια μετά τον χαμό της αδελφής τηw Peaches.

Read More

And More