Αναγνωρίζεις τα παιδάκια της φωτογραφίας; Είναι διάσημοι Έλληνες παρουσιαστές και ηθοποιοί

“Νοιάζομαι – Μοιράζομαι” λένε και αυτά τα Χριστούγεννα οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και μοιράζονται παιδικές φωτογραφίες τους με το κοινό. Γνωστοί παρουσιαστές και ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για… όσους έχουν ανάγκη!
Οι παιδικές φωτογραφίες του Μάρκου Σεφερλή, της Νίκης Παλληκαράκη, του Δημήτρη Ουγγαρέζου, της Αννίτας Κούλη, της Μαίρη Κωνσταντάκη και πολλών ακόμη γέμισαν τα τηλεοπτικά σποτάκια του Mega για το “Νοιάζομαι – Μοιράζομαι” που για τρίτη συνεχή χρονιά βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και τις χιλιάδες οικογένειες που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 06:00 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, λάδι κ.α.) αλλά και… σοκολάτες και άλλα συσκευασμένα γλυκίσματα για τα παιδιά.
Από τις 14 Δεκεμβρίου, το Mega μεταδίδει τα 3 διαφορετικά, πρωτότυπα σποτς, στα οποία οι ηθοποιοί και παρουσιαστές του σταθμού μας δείχνουν την παιδική πλευρά τους…

Πέρσι, ο σταθμός κατόρθωσε να συγκεντρώσει σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πάνω από 43 τόνους συσκευασμένων τροφίμων μέσα σε 8 ώρες.

Read More

And More