Παίκτρια ελληνικού reality έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso μία παίκτρια γνωστού reality έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η γυναίκα αυτή η οποία διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, έγινε ευρέως γνωστή μετά τη παραμονή της σε ένα τηλεοπτικό σπίτι γεμάτο κάμερες.

Πλέον ζει σε ένα ψυχιατρείο της Αθήνας και πολλές φορές ζητά από τους γιατρούς να πάει κάποιος δημοσιογράφος για να του μιλήσει για όσα της συμβαίνουν. Ωστόσο ο πατέρας της δεν θέλει να δημοσιευθεί η ταυτότητά της. ”Τη μεταφέραμε εδώ, στο ψυχιατρείο σε κατάσταση αμόκ και αν δεν την προλαβαίναμε θα είχε αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Μαχαιρώθηκε ελαφρά σε δύο σημεία του σώματός της έχοντας παραισθήσεις και λέγοντας ακατάληπτα πράγματα”, λέει ο πατέρας της στην Espresso.

H άτυχη κοπέλα ήθελε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση αλλά μετά διαπίστωσε πως αφού τα κανάλια την χρησιμοποίησαν, την πέταξαν, κάτι που της στοίχισε πολύ. Βρίσκεται στο ψυχιατρείο εδώ και δύο μήνες με τη διάγνωση της σχιζοφρένειας. Αυτό που τη καταρράκωσε ήταν ο χωρισμός της από τον σύζυγό της ο οποίος λίγο αργότερα ξαναπαντρεύτηκε μια γυναίκα που γνώρισε συνοδεύοντάς τη σε τηλεοπτικά πλατό μετά την έξοδό της από γνωστό reality.

Η παίκτρια προσπάθησε να καρφώσει το μαχαίρι στη κοιλιά της, επειδή σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, νόμιζε ότι κυοφορούσε το παιδί του σατανά.

Read More

And More