“Σύννεφα” στο γάμο της Gwyneth Paltrow!

Μια νέα δήλωση-βόμβα της γνωστής σταρ του Χόλιγουντ έρχεται να ταράξει τα νερά της ξένης showbiz. Μετά τον αναπέντεχο χωρισμό της Jennifer Lopez, η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πως ο γάμος της με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin, δεν είναι ρόδινος.

Μετά από επτά χρόνια γάμου, η ίδια εξομολογήθηκε πως η σχέση της με τον σύζυγό της δεν έχει μόνο καλές στιγμές, γάπες και λουλούδια. “Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να είσαι με έναν άνθρωπο για πολύ καιρό. Περνάμε περιόδους που δεν είναι και τόσο ρόδινες. Η ζωή είναι μακριά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον”, δήλωσε χαρακτηριτικά η ίδια.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως ακόμη κι αν χωρίσουν κάποια στιγμή, ο Chris Martin δεν θα παύει να είναι ο πατέρας των παιδιών της και γι’ αυτό θα τον σέβεται για πάντα. “Αν κάποτε χωρίσω με τον σύζυγο μου, τον σέβομαι τόσο πολύ ως πατέρα των παιδιών μου. Είναι τόσο καλός μπαμπάς!”.
Δεν μας τα λέει καλά η Gwyneth… Λες να ετοιμάζεται και αυτή να χωρίσει ή περνά απλώς μια μικρή κρίση στο γάμο που την έκανε να τα πει όλα αυτά;

Read More

And More