Όταν η Gwyneth Paltrow… παραπατάει!

Ακόμα και οι συνηθισμένες στις δεξιώσεις και στα ψηλά παπούτσια star όπως η Gwyneth Paltrow μπορεί να δυσκολευτούν να περπατήσουν στα τακούνια τους, αλλά η μόδα απαιτεί θυσίες!

/
“Μπαστούνια” τα βρήκε η πανύψηλη Gwyneth Paltrow όταν, βγαίνοντας από το πολυτελές αυτοκίνητό της, διαπίστωσε ότι το πλακόστρωτο τη δυσκόλευε να ισορροπήσει στα εξίσου ψηλά και εντυπωσιακά τακούνια της!


Στηριζόμενη σε πόρτες, στους συνοδούς και κυρίως κοιτώντας συνέχεια κάτω για να μην πιαστούν τα τακούνια της στα κενά κατάφερε να κάνει μερικά βήματα μέχρι το πεζοδρόμιο!


Η ανακούφισή της όταν πάτησε στο πεζοδρόμιο είναι έκδηλη αφού ξαναβρήκε το κέφι της αλλά και την ποζάτη στάση της, ώστε να επιδείξει το κρεμ συνολάκι της που αποφάσισε να “χρωματίσει” με τα έντονα πορτοκαλί τακούνια της!


Πού πήγαινε η Gwyneth και αποφάσισε να κάνει τόση εντύπωση; Ήταν καλεσμένη στην παρουσίαση του DVD της γυμνάστριας των διασήμων Tracy Anderson, στην οποία η ηθοποιός οφείλει το μετά τις εγκυμοσύνες εντυπωσιακό σώμα της! Η παρουσίαση έγινε στη Νέα Υόρκη και το παρών έδωσαν κι άλλες διασημότητες, όπως μοντέλα και ηθοποιοί, αλλά η παρουσία της Gwyneth τράβηξε όπως ήταν επόμενο όλα τα βλέμματα!


Η Gwyneth δείχνει εντυπωσιακά ψηλή και κομψή δίπλα στη μινιόν και αγαπημένη της γυμνάστρια Tracy Anderson!

Read More

And More