Διαζύγιο βόμβα στο Χόλιγουντ! Τρίτο διαζύγιο για την Pamela Anderson

Δεν είναι το πρώτο, ούτε το δεύτερο αλλά το τρίτο διαζύγιο για την Pamela Anderson και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι επεισοδιακό. Η διάσημη ηθοποιός έχει καταθέσει για τρίτη φορά αίτηση διαζυγίου και περιοριστικά μέτρα κατά του διάσημου παίχτη πόκερ Rick Salomon
Αυτήν τη φορά, μάλιστα, τα πράγματα δείχνουν να έχουν σοβαρέψει πολύ, αφού από τον Μάρτη, οι διαδικασίες διαζυγίου είχαν πάρει άσχημη τροπή, όταν η Anderson υπέβαλε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, ισχυριζόμενη ότι ο Salomon είχε βίαιο χαρακτήρα και ότι φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα.

Ωστόσο, οι δύο τους σε κοινή δήλωση προς το «Ε!» ζητούν συγγνώμη από τις οικογένειες και τους φίλους τους για την αναστάτωση που τους προκάλεσε η δημοσιοποίηση του διαζυγίου και επισημαίνουν ότι έχουν έρθει σε φιλική συμφωνία για τη λύση του γάμου τους. Με την Pamela να παίρνει αποζημίωση 1 εκατομμυρίου δολαρίων.
Εδώ, να σου επισημάνω πως η σχέση της με τον Rick έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφού το -πρώην πια- ζευγάρι είχε παντρευτεί για πρώτη φορά το 2007, όμως ακύρωσε τον γάμο 2 μήνες αργότερα.

Ο δεύτερος γάμος τους έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2014. Ακολούθησε μία αίτηση διαζυγίου έξι μήνες αργότερα, η οποία αποσύρθηκε μετά την συμφιλίωση του ζευγαριού και τώρα ήρθε το επεισοδιακό διαζύγιο με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για αποζημίωση της Pamela!

Read More

And More