Pamela Anderson: Δείχνει τα απίστευτα γυμνασμένα πόδια της φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτς!

Η 46χρονη εμφανίστηκε με εξαιρετικά γυμνασμένα πόδια φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτς και ένα oversized πουλόβερ στο Μαλιμπού το Σάββατο. Oλοκλήρωσε το σύνολο της με Ugg μπότες, μια μαύρη τσάντα και μαύρα γυαλιά ηλίου .

/

Η ξανθιά star πρέπει να προπονήθηκε εντατικά για να προετοιμαστεί για το ING New York City Marathon , το οποίο ολοκλήρωσε σε πέντε ώρες και 41 λεπτά στις 3 Νοεμβρίου .

Λίγο πριν την εκτέλεση του αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς , αποχωρίστηκε τα χαρακτηριστικά μακριά, ξανθά μαλλιά της, κόβοντας σε ένα κομψό pixie cut.

//

Το Καναδεζικής καταγωγής μοντέλο του Playboy αποκάλυψε την αναπάντεχη αλλαγή στην Ellen DeGeneres νωρίτερα αυτή την εβδομάδα .Απέκτησα ένα καινούριο κούρεμα , είπε η Pamela γελώντας καθώς καθόταν να κουβεντιάσει με την Ellen. Μου αρέσει, απάντησε η Ellen.

Ο σκοπός του είναι για να είναι πιο αεροδυναμικό όταν τρέχεις; Τι σε έκανε να κόψεις τα μαλλιά σου; Απλά σκέφτηκα οτι τα μαλλιά μου συνδέονται με μια ολόκληρη ζωή και εγώ θέλω να την αφήσω πίσω μου και να κάνω μια νέα αρχή, και επίσης σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό και για τον Μαραθώνιο, απάντησε η Pamela.

/

Η ηθοποιός κλήθηκε να επιστρέψει στην Ellen μετά το μαραθώνιο, ώστε η παρουσιάστρια να απολογηθεί επειδή πίστευε πως η Pamela δε θα κατάφερνε να ολοκληρώσει τον αγώνα. Μια-δυο εβδομάδες πριν, η Pamela Anderson ήταν στην εκπομπή και μου είπε ότι επρόκειτο να τρέξει το Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και έκανα το λάθος να πω ότι δεν θα μπορέσει να τον ολοκληρώσει.

/

Λοιπόν κατάφερε να ολοκληρώσει το Μαραθώνιο και θέλω να της ζητήσω προσωπικά συγγνώμη, πρόσθεσε η Ellen.

Read More

And More