Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.10.2011 | 19:40

Παναγιωτοπούλου: "Την Μακρυπούλια δεν την ξέρω, δεν την έχω παρακολουθήσει"

Παναγιωτοπούλου: Την Μακρυπούλια δεν την ξέρω, δεν την έχω παρακολουθήσει
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Αννά Παναγιωτοπούλου δίνει την δική της απάντηση σε όσα ακούστηκαν για την επιλογή του Φασουλή να παίξει ο Ρουβάς στην Επίδαυρο... Για την Ζέτα Μακρυπούλια και για την οικονομική  της κατάσταση της. Η ηθοποιός αποκάλυψε στο "PEOPLE" και τον Γιάννη Βίτσα, πως είχε σχέση με άντρα που είχαν 42χρόνια διαφόρα..

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε πρόσφατα για τη Ζέτα Μακρυπούλια " Με ένα νι και ένα λι δεν γίνεσαι ηθοποιός". 

Συμφωνώ ότι δεν γίνεσαι ηθοποιός με ένα "νι" και ένα "λι", αυτό όμως δεν αφορά μόνο τη Μακρυπούλια, αλλά το μισό ελληνικό θέατρο, που έχει τελειώσει και σχολές. Τη Μακρυπούλια δεν την ξέρω, δεν την έχω παρακολουθήσει, δεν την έχω δει στο θέατρο ποτέ, άρα δεν μπορώ να μιλήσω. Από την άλλη, όμως στο θέατρο παίζει η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα και ούτε είναι η μόνη που δεν έχει πάει σχολή. Άπειρα μοντέλα παίζουν, όπως και τραγουδιστές. Βεβαίως, δεν γίνονται ηθοποιοί. Αλλά το θέατρο πια αποτελείται πολύ λιγότερο από ταλαντούχους ηθοποιούς. 

Το καλοκαίρι, είχε γίνει θέμα με τη δήλωση του Σταμάτη Φασουλή ότι θα ήθελε τον Σάκη Ρουβά στην Επίδαυρο, σε έναν ειδικό ρόλο. 

Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Φασουλή επειδή ήθελε τον Ρουβά, γιατί όταν πήγε ο Νταλάρας στην Επίδαυρο, δεν μίλησε κανείς. Δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι το ίδιο Ρουβάς και ο Νταλάρας; Πόσο "άλλοι" είναι δηλαδή. Τραγουδιστής ο ένας τραγουδιστής και ο άλλος. Τι δουλειά έχει στο θέατρο της Επιδαύρου ένας τραγουδιστής με το μικρόφωνο του;  Και όταν έχει παίξει ο να-μη-σου-πω-ποιος-και-τι στην Επίδαυρο,δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να παίξει και ο Ρουβάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάλανε με το Φασουλή. Έχουν γίνει "τέρατα" στην Επίδαυρο. Θυμάμαι, είχα δει τον " Οιδίποδα επί Κολωνό" και αναρωτιόμουν: " Δεν έχει διαβάσει το έργο ο άνθρωπος που το  ανέβασε;" Ανέφερε κάποια στιγμή στην τραγωδία " Δεν θα δει κανείς το τάφο μου" και έδειχναν το τάφο. Ήταν να τρελαίνεσαι...Ούτε να έπαιζαν τον Καραγκιόζη φουρνάρη! Εγώ δεν έχω κανένα όνειρο να πάω στην Επίδαυρο, γιατί ξέρω ότι, για να παίξεις σε αυτό το θέατρο, πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Δεν έχω αυτή την παιδεία. Μπορεί να τελείωσα σχολή του Εθνικού, αλλά δεν έχω καμία παιδεία όσον αφορά την αρχαία κωμωδία.

Διάβασε περισσότερα στο zappit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10