Κλέφτες έδεσαν και φίμωσαν τον άντρα της Μ. Παναγιωτοπούλου μέσα στο σπίτι τους!

Θύματα ληστείας έπεσαν η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης. Οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού στην Πολιτεία την Παρασκευή, αργά το βράδυ, ενώ εκείνο έλειπε. Ευτυχώς και ο μικρός τους γιος!

Χτύπησε ο συναγερμός και ειδοποιήθηκε ο σύζυγος της Μαριλένας ο οποίος πήγε, μόνος του, να δει τι συμβαίνει. Όμως, οι δύο κλεφτες ήταν ακόμα μέσα στο οροφοδιαμέρισμα…

Τον χτύπησαν, τον έδεσαν και τον κλείδωσαν στο μπάνιο για να συνεχίσουν ανενόχλητοι να αποσπούν πoλύτιμα αντικείμενα και ότι άλλο έβρισκαν.Στη συνέχεια έφυγαν σαν “κύριοι”.

Ο Κωνσταντίνος κάποια στιγμή κατάφερε να λυθεί μόνος του και να καλέσει σε βοήθεια. O επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του αλλά τόσο εκείνος όσο και η Μαριλένα έχουν υποστεί σοκ από το περιστατικό.

Η Μαριλένα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και όλο αυτό , όπως είναι φυσικό, την αναστάτωσε ακόμα περισσότερο.

Ο τρίχρονος γιος του και η Μαριλένα που είναι ήδη στον μήνα της ήταν η προτεραιότητα για τον σύζυγό της και γι’αυτό έθεσε σε κίνδυνο την δική του ασφάλεια.

“Ναι, είμαι καλά. Μια χαρά είμαι. Αυτή τη στιγμή μια χαρά” δήλωσε στο Star ο ίδιος ενώ έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Read More

And More