Απήγαγαν γνωστό πανελίστα πρωινής εκπομπής!

Στιγμές αγωνίας πέρασε γνωστός δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής, ο οποίος έπεσε στα χέρια απαγωγέων στις 24 Ιουνίου. Ο 27χρονος έμεινε φυλακισμένος για 16 ημέρες, ενώ οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα από την μητέρα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Espresso” οι δράστες ήταν τέσσερις. Όταν ο 27χρονος κατέβηκε από το σπίτι του για να πάει στο κανάλι όπου εργάζεται και λίγο πριν φτάσει στο σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, έπεσαν πάνω του τον ακινητοποίησαν, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Λίγο μετά οι γονείς του που είναι πολύ ευκατάστατοι έμαθαν πως πρέπει να πληρώσουν ένα τεράστιο ποσό για να δουν ξανά ζωντανό το παιδί τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν για πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις που κράτησαν ημέρες και τις οποίες είχε αναλάβει η μητέρα του 27χρονου πανελίστα. Όλα φαίνεται ότι πήγαν καλά. Οι δράστες συμφώνησαν σε ένα ποσό που οι πληροφορίες το ανεβάζουν στις 700.000 ευρώ.
Ζήτησαν από την οικογένεια να τα αφήσει σε κάποιο ερημικό σημείο και στη συνέχεια τους ενημέρωσαν να πάνε να παραλάβουν το νεαρό δημοσιογράφο σε μια περιοχή κοντά στις Αχαρνές.
Ο γνωστός πανελίστας αν και καταταλαιπωρημένος ήταν καλά στην υγεία του. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει τώρα ανθρωποκυνηγητό, ωστόσο ακόμη οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί. Πολύ σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό τους θα παίξει και η κατάθεση του 27χρονου, αφού πρώτα όμως ξεπεράσει το σοκ που υπέστη.

Read More

And More