Πάνος Βλάχος – Ευγενία Δημητροπούλου: Μαζί στο θέατρο!

Ο Πάνος Βλάχος αφήνει λίγο την “Μουρμούρα” και το έτερον του ήμισυ Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ετοιμάζεται να συναντήσει το κορίτσι από “Το Νησί”. Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου που πρωταγωνιστεί μαζί με τον ταλαντούχο ηθοποιό στην παράσταση “Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας”.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε το μεσημέρι της Τρίτης στο θέατρο Παλλάς, όπου έγινε η συνέντευξη Τύπου πριν την πρεμιέρα της παράστασης.
Ο “Αγαπητικός της Βοσκοπούλας” είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή έργα του νεοελληνικού ρεπερτορίου με 10.000 παραστάσεις στην θεατρική πορεία του, με πρώτη παράσταση το 1894 στην Οδησσό και 4 κινηματογραφικές μεταφορές με ηθοποιούς θρύλους του ελληνικού σινεμά.

Όλα στον “Αγαπητικό” συμβαίνουν μέσα σε ένα 24ωρο, στη γιορτή της Αναλήψεως που είναι μία μεγάλη ημέρα για τους ανθρώπους, του κάμπου, τους τσοπάνηδες, τις βοσκοπούλες και τους τσέλιγκες. Στο επίκεντρο, μία μάνα – χήρα, η Μάρω, που ο μέλλων γαμπρός της, ξυπνάει μέσα της την ξεχασμένη θηλυκότητά της και την καλεί να ξαναζήσει τον μεγάλο, παλιό ερωτά της.
Ο “Αγαπητικός της Βοσκοπούλας” θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Παλλάς από 20μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.
Δες φωτογραφίες:

Δες το video από την παράσταση:

Read More

And More