Μουζουράκης: Kάνοντας με τη Μαρία videoclip δίνουμε υλικό στους παπαράτσι για να μη μας κυνηγούν

Ο Πάνος Μουζουράκης, παραδέχεται ότι έχει κόψει τα ναρκωτικά -μιας και από τα 17 του μέχρι τα 24 κάπνιζε πολύ χασίσι- το αλκοόλ όμως, όχι και τονίζει ότι στο σχολείο ήταν απομονωμένος. ”Δεν με παίζανε τα άλλα παιδάκια. Αυτό μου άφησε πολλά αποθημένα. Από εκεί προέρχεται ο εγωκεντρισμός μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ELLE, αρχικά μιλά για τη διαφήμιση της σοκολάτας που έκανε…

”Αυτό το έκανα για τα λεφτά. Είναι εύκολο να βρω επιχειρήματα: είναι ωραίο τραγούδι, το έχει γράψει ένας αξιόλογος συνθέτης, ο Στέφανος Κορκολής, κλπ. Εγώ προτιμώ να πω την αλήθεια.”

Το νέο του cd λέγεται ”Ιπτάμενος δίσκος”. Είναι ο ίδιος ούφο;

”Το ότι φαίνομαι ούφο, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη ζωή μου. Θέλω να είμαι αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο, να μην ξέρει κανείς τι πραγματικά είμαι.”

”Κατάθλιψη”…

”Η κατάθλιψη υπάρχει βαθιά ριζωμένη σε εμάς που ασχολούμαστε με τους ανθρώπους. Αναζητούμε την επικοινωνία. Όταν αυτή δεν φτάνει σε βάθος, πληγωνόμαστε. Τις προάλλες έκανα μια συναυλία στη Ρόδο. Τραγουδούσαν, χόρευαν, γελούσαν. Υπήρχε πολύ δυνατή επαφή.

Στο τέλος λέω: ”Ωραία, πάμε τώρα στο μπαρ, να πιούμε ποτά”. Όλοι έρχονταν, έλεγαν ”μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία” κι έφευγαν. Δεν ήπια με κανέναν, δεν αντάλλαξα με κάποιον μια κουβέντα, έφυγε κι ο τελευταίος κι έμεινα μόνος. Τέτοιες στιγμές νιώθω σαν τον κλόουν που ξεβάφεται κλαίγοντας…”

”Μαρία Σολωμού”

”Δεν έχω πρόβλημα να μιλάω για εκείνη δημοσίως. Δεν είναι κάτι που το κρύβουμε, αλλά δεν το διαφημίζουμε κιόλας. Το να παίξει η Μαρία στο βίντεο κλιπ μου, ήταν μια κίνηση απέναντι στους παπαράτσι: δεν χρειάζεται να μας κυνηγάτε. Αγκαλιαζόμαστε και σας δίνουμε εμείς το υλικό.”

Read More

And More