Πάολα: “Όταν ήμουν 14 ήθελα να γίνω καλόγρια!”

Την φετινή χρονιά την βλέπουμε να τραγουδάει δίπλα στην Πέκγυ Ζήνα. Έρχεται από την Χαλκιδική, με γονείς μουσικούς: “ο πατέρας μου ήταν του λαϊκού, η μητέρα μου του ποιοτικού”, όπως λέει. Ο λόγος για την Πάολα, η οποία μπορεί να είναι μια από τις πιο sexy παρουσίες στην πίστα αλλά όταν ήταν μικρή είχε άλλα σχέδια!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Θέμα People, δήλωσε: “Όταν ήμουν δεκατεσσάρων είχα κολλήσει με τα μοναστήρια! Οι γονείς μου κόντευαν να αρρωστήσουν, ήθελα να γίνω καλόγρια. Πέρσι πήγαμε διακοπές στην Μυτιλήνη και οι φίλοι μου φοβήθηκαν μην κλειστώ σε μοναστήρι!”.

Παρόλα αυτά, το τραγούδι την κέρδισε. Η ίδια ξεκίνησε να τραγουδάει σε πίστες στην Θεσσαλονίκη από όταν ήταν ακόμη παιδί. “Είχε πολύ πλάκα η πρώτη μου εμφάνιση”, λέει. “Η μαμά μου καθόταν σοβαρή στην κονσόλα και με περίμενε να τελειώσω το πρόγραμμα για να γυρίσουμε μαζί στο ξενοδοχείο. Οι τοπικές εφημερίδες έγραφαν για τον κέρβερο που συνόδευε παντού το κορίτσι με τα μακριά μαλλιά, κι εγώ νευρίαζα και τις φώναζα. Ήθελα να το παίξω και μάγκας, βλέπεις. Πάντως, μου φέρθηκαν όλοι πολύ όμορφα!”.

Σήμερα, η Πάολα είναι παντρεμένη και έχει μια μικρή κόρη η οποία την μιμείται σε όλες τις κινήσεις της! Είναι το “ανθρωπάκι” της όπως την λέει. Τι λέει, όμως, η Πάολα για την κρίση; “Μεγάλωσα σαν πριγκηπέσσα. Δεν μου έλειψε τίποτα! Δεν θέλω τα υλικά αγαθά για να είμαι καλά. Είμαι ευτυχισμένη όταν βλέπω τους δικούς μου καλά!”.

Read More

And More