Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.07.2012 | 10:19

O Γιώργος Παπαδάκης μιλάει για το μέλλον του στον ΑNT1

O Γιώργος Παπαδάκης μιλάει για το μέλλον του στον ΑNT1
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πολλά έχουν ακουστεί και περισσότερα έχουν γραφτεί αυτές τις μέρες για το Γιώργο Παπαδάκη και τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις του γνωστού δημοσιογράφου με το σταθμό του Αμαρουσίου περνούν κρίση, μετά από την οικονομική πρόταση που του έκαναν. Η αλήθεια όμως, έρχεται δια στόματος του ίδιου του Γιώργου Παπαδάκη, που μιλώντας αποκλειστικά στην Espresso, δηλώνει ότι δεν έχει συζητήσει με τον ΑΝΤ1 καθόλου για τα οικονομικά. 
 
Μάλιστα ο καταξιωμένος δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, δηλώνει πως «δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά θέμα αξιοπρέπειας. Ο Αντ1 οφείλει να συνυπολογίσει τα 24 χρόνια συνεργασίας μας όχι με βάση τους αριθμούς. Το ηθικό μέρος είναι για μένα πάνω από το οικονομικό. Σε αυτό είμαι απόλυτος και τραβάω κόκκινη γραμμή. Η τιμή, η ηθική και η αξιοπρέπειά μου ως επαγγελματίας είναι αυτό που πρέπει να συνυπολογίσει. Δεν με νοιάζουν όλα τα τρισεκατομμύρια του κόσμου. Τα έχω γραμμένα στα παλαιότερα υποδήματά μου όλα τα λεφτά του κόσμου. Η τιμή, η ηθική και η αξιοπρέπειά μου όμως, ως επαγγελματία και ως άνθρωπο, είναι αδιαπραγμάτευτα, τραβάω κόκκινη γραμμή και όταν νιώσω ότι αυτά προσβάλλονται είμαι απέναντι. Να διευκρινίσω ότι δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής από τον Αντ1. Αλλά όπου κι όποτε το νιώσω θα σταθώ απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να μου βλάψει τις αξίες μου αυτές!».
 
Όπως φαίνεται, οι συνομιλίες του ΑΝΤ1 με το Γιώργο Παπαδάκη θα συνεχιστούν εν μέσω θέρους, μέχρι στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφασίσουν τι μπορούν να βγάλουν στον αέρα την επόμενη σεζόν. Σίγουρα πάντως, όπως είναι το λογικό, η ενημερωτική ζώνη του «Πρωινού ΑΝΤ1» έχει άμεση προτεραιότητα, καθώς (ως «Καλημέρα Ελλάδα» τα προηγούμενα χρόνια) τερματίζει πάντα πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης, ενώ η εκπομπή έκλεισε τη φετινή σεζόν με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης που έχει σημειώσει την τελευταία δεκαετία. 

Διάβασε περισσότερα στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:30

Top 10