Γιώργος Παπαδάκης: Τίτλοι τέλους για το Sold Out

Δεν… ξεπούλησε όπως έλπιζε και αποφάσισε να ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους στην εκπομπή του. Το πείραμα του Γιώργου Παπαδάκη στη βραδινή ζώνη με το «Sold out» δεν έφερε τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης και ο ίδιος, σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΑΝΤ1, αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή.

Την απόφασή του αυτή, γνωστοποίησε μάλιστα σήμερα on air μέσα από την εκπομπή του «Πρωινό Αντ1». Βέβαια, η οριστική απόφαση ελήφθη χθες, μετά το… ραβασάκι της Nielsen, που αποτύπωνε τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης και της εκπομπής του Σαββάτου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο NewsIt, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε χθες με στελέχη του ΑΝΤ1 και αποφάσισαν κοινή συναινέσει να ρίξουν άμεσα τίτλους τέλους στην εκπομπή και να μην πραγματοποιηθεί γύρισμα αύριο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις έως τώρα αποφάσεις τους, η εκπομπή που έχει γυριστεί με καλεσμένο τον Κώστα Βουτσά, θα βγει κανονικά στον αέρα.

Αξίζει να αναφέρω ότι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στις επαφές που πραγματοποιήθηκαν χθες, ο Γιώργος Παπαδάκης πήρε πάνω του όλη την ευθύνη της εκπομπής, αφού άλλωστε ήταν αυτός που δέχθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 να κάνει το «Sold out», έστω και με τα λιγοστά… όπλα που του διέθεσαν από το Μαρούσι.

Πέρα όμως, από την ανταπόκριση των τηλεθεατών, ούτε ο ίδιος δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούσε να κάνει περισσότερα, αφού από τη μία το κόστος παραγωγής ήταν περιορισμένο, ενώ από την άλλη οι ώρες που κι ο ίδιος μπορούσε να διαθέσει ήταν ελάχιστες, καθώς το «Πρωινό Αντ1» τον απασχολεί πολλές ώρες τη μέρα. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή, ενώ, σύμφωνα με πηγές μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου, τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν σκοπεύουν να αντικαταστήσουν το Γιώργο Παπαδάκη στην παρουσίαση της εκπομπής, αλλά θα ρίξουν οριστικά τίτλους τέλους σε αυτήν.

Read More

And More