Ο. Παπαδάκου: Μου κόπηκαν τα πόδια όταν μου είπαν οι γιατροί τι έχω!

Περιμένοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που αναμένεται να δείξουν τι ακριβώς έχει, η Ορθούλα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της στην εφημερίδα “Espresso”.

“Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου” λέει η ίδια, η οποία μπήκε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα καθώς ένιωσε αδιαθεσία.

Προχθές επέστρεψε στο σπίτι της καθώς ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο εξετάσεων ωστόσο η περιπέτειάς της δεν έχει τελειώσει ακόμα…

Η ιδια προσπαθεί να περιγράψει τα συναισθήματά της, όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν τα ευρήματα της μαγνητικής τομογραφίας στο νοσοκομείο:

“Μου ανακοίνωσαν ότι βρήκαν τέσσερις εστίες στον εγκέφαλο. Εμένα το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Ευτυχώς όμως δεν ήταν. Μου εξήγησαν ότι δεν ήταν στα στα μεγάλα αγγεία που έχουμε στον εγκέφαλο, είναι στα μικρά. Μου κόπηκαν τα πόδια γιατί αυτό δεν εξηγείται σε μένα. Είχα πάθει σοκ κι εγώ και οι φίλοι μου. Η Γωγώ Μαστροκώστα, η Φώφη, η Κέλλυ Κελεκίδου ξέρουν ότι γυμνάζομαι, ξέρουν ότι δεν πίνω τίποτα και κάνω υγιεινή ζωή. Μέχρι και οι γιατροί δήλωσαν πως πρώτη φορά συνέβη ένα τέτοιο γεγονός σε ένα άτομο σαράντα χρονών”…

Διάβασε περισσότερα στο zappit

Read More

And More