Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.03.2012 | 20:00

Ποια Ελληνίδα συνάντησε τη R. Witherspoon και τον B. Obama;

Ποια Ελληνίδα συνάντησε τη R. Witherspoon και τον B. Obama;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μάντα Παπαδάκου αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής της... Πριν δύο μέρες στην Washington Dc στο 2nd world conference for Womens Shelters, έγινε ένα παγκόσμιο συνεδριο για την ενδοοικογενειακή βία που οργανώνει η NNEDV.

To Αvon Foundation έχοντας ενεργό ρόλο στο Συνέδριο, συμμετείχε με ΜΚΟ από 42 χώρες, καθώς και τους Συνεργάτες της Avon απο όλο τον κόσμο.

Για την Ελλάδα στο Συνέδριο βρέθηκε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Αvon Ελλάδος Παυλίνα Κωνσταντάρα, μαζί με όλο το team της WIN Hellas, της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης με την οποία συνεργάζεται.

H Πρόεδρος του Οργανισμού, Μάντα Παπαδάκου, παρέλαβε τιμητική πλακέτα, αλλά και μια γενναία οικονομική ενίσχυση απο το Avon Foundation, η οποία προορίζεται για τη δημιουργία Πανελλαδικής γραμμής βοήθειας για γυναίκες που χρειάζονται ψυχολογική και νομική στήριξηH Πρόεδρος και CEO της Avon μαζί με την Πρέσβειρα του Avon Foundation, Reese Witherspoon, κατά τη διάρκεια του 2nd World Conference for Womens Shelters που γίνεται στην Ουάσιγκτον απο τις 27/2 μέχρι σήμερα 1/3.Συμμετοχή από 1500 άτομα, κυρίως γυναίκες απο όλο τον κόσμο, που μοιράζονται τις ιστορίες αλλά και τις πετυχημενες πρακτικές στις χώρες τους. Στόχος είναι να κλείσει ο κύκλος της βίας μέσα στην οικογένεια, με θύματα γυναίκες και παιδιά
 
Στις 29/2 στο συνέδριο παρευρέθηκε ο πρωην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί πέρα απο τα σύνορα της Αμερικής

To ταξίδι της Μάντας Παπαδάκου δεν τελείωσε εκεί, όμως. Σήμερα βρέθηκε στον Λευκό Οίκο και είδε και τον Barack Obama!

Kαθώς ο Barack έβγαινε από τον Λευκό ΟίκοΒαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 14:25

Top 10