Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.06.2013 | 16:33

Το ξέσπασμα της παπαδιάς: Τα παιδιά μου δεν μου μιλάνε κι αυτό με πονάει πιο πολύ από τη φυλακή

Το ξέσπασμα της παπαδιάς: Τα παιδιά μου δεν μου μιλάνε κι αυτό με πονάει πιο πολύ από τη φυλακή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ότι είναι αθώα και αγαπούσε τον άντρα της ισχυρίζεται η παπαδιά, που καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου στην Ηλεία, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μέσα από τη φυλακή κάνει έκκληση στα παιδιά της να τη συγχωρήσουν ενώ όπως λέει μοναδικό της λάθος ήταν ότι γνώρισε τον εραστή της...
 
Η παπαδιά ξεσπά κατά του εραστή της, που όπως λέει της κατέστρεψε τη ζωή ενώ ισχυρίζεται πως είναι αθώα και ότι το δικαστήριο την αδίκησε.
 
Η Θεοδώρα Καρβέλα στη συνέντευξή της στη RealNews, δηλώνει πως δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για την εξωσυζυγική της σχέση αλλά ότι δεν είναι δολοφόνος:
 
Δεν είμαι διαβολική γυναίκα
 
Πλήρωσα τα προσωπικά μου λάθη. Γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο και μου κατέστρεψε τη ζωή, τη δική μου και της οικογένειας μου. Αυτό ήταν το σφάλμα μου, ότι είδα αυτόν τον άνθρωπο τρεις φορές. Δεν μου συγχώρεσαν ότι ήμουν παπαδιά και είχα εξωσυζυγική σχέση. Αν δεν ήμουν παπαδιά, κανείς δεν θα είχε ασχοληθεί μαζί μου. Έκανα ένα λάθος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαι δολοφόνος, δεν σημαίνει ότι ήθελα να κάνω κακό στον άντρα μου. Δεν είμαι αυτό που παρουσιάζουν, η διαβολική γυναίκα που ήθελε νεκρό τον άντρα της. Τον αγαπούσα τον άντρα μου. Δεκατεσσάρων χρονών ήμουν όταν τον παντρεύτηκα. Ήμασταν μια ζωή μαζί. Έχουμε τρία παιδιά. Το μόνο μου λάθος ήταν ότι γνώρισα τον Παναγόπουλο. Αυτό ούτε εγώ μπορώ να το συγχωρήσω στον εαυτό μου. Αλλά δολοφόνος δεν είμαι.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10