Γ. Παπαδόπουλος: “Δεν επιδιώκω να συναντηθώ με τον Μ. Χατζηγιάννη!”

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που τον συγκρίνουν μαζί του, για το αν έχει συναντηθεί ποτέ μαζί του, για την Δέσποινα Ολυμπίου, για τον έρωτα που τα δίνει όλα αλλά και αν είναι ευτυχισμένος!
Φαίνεται ότι δεν τον πειράζει και πολύ που τον συγκρίνουν με τον Μ. Χατζηγιάννη: “Νομίζω ότι δεν ακούγεται πια κάτι τέτοιο, έχει σταματήσει. Αυτό όντως συνέβαινε στις αρχές. Σέβομαι την πορεία του κάθε καλλιτέχνη και τους εκτιμώ όλους, αλλά ο καθένας είναι ξεχωριστός.”
Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: “Δεν γνωριζόμαστε. Τον γνωρίζω μέσα από τη μουσική του και προφανώς και εκείνος μέσα από την δική μου. Δεν επιδιώκω να συναντηθώ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά σίγουρα αν τύχει να βρεθούμε κάπου μαζί θα τον χαιρετήσω.”
Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει να ερωτευθεί αρκετά χρόνια, αλλά όταν ερωτευθεί τα δίνει όλα: “Ως τώρα ήμουν αφοσιωμένος στη δουλειά μου. Το να ερωτεύεσαι και να φλερτάρεις είναι σαν βιταμίνη. Σε τονώνει και νιώθεις ωραία. Αλλά υπό προϋποθέσεις πια, δεν είμαι διατεθειμένος να ερωτεύομαι μη συνειδητοποιημένα. Στον έρωτα προδίδεσαι, πληγώνεσαι και φτάνεις σε ένα σημείο που λες “δεν θα ερωτευθώ ξανά”. Εγώ πλέον θέλω να ελέγχω τα πράγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα καταφέρνω κιόλας, γιατί όταν μου συμβαίνει τα δίνω όλα. Χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου, είμαι στα σύννεφα και δεν ξέρω τι μου γίνεται. Ο έρωτας με αποσυντονίζει.”
Τέλος αποκάλυψε ότι είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος: “Θα ήμουν αχάριστος αν δεν ένιωθα ευτυχισμένος. Κάνω αυτό που αγαπώ και αρέσει στον κόσμο.”

Read More

And More