Σπ. Παπαδόπουλος: “Έμαθα από το internet ότι… χωρίζω”! H απάντηση του ηθοποιού

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με καυστική γλώσσα μίλησε στην εφημερίδα Real Life για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει και τόνισε, “ Έμαθα ότι χωρίζω από το internet”…O παρουσιαστής μίλησε και για τη γυναίκα του που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο!

Κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες ένα δημοσίευμα με επικεφαλίδα την ερώτηση χωρίζουν ο Σπύρος και η Αθηνά;

Τηλεφώνησε ένα φίλος, νωρίς νωρίς και μου είπε πως έτσι γράφτηκε σήμερα σε ένα περιοδικό. Κι ότι ανέλαβε μετά το internet να ενημερώσει όχι μόνο το φιλομαθές κοινό, αλλά και τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους- εμένα δηλαδή και τη σύζυγο μου( σ.σ. την ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα) Δεν τσαντίζεσαι; με ρώτησε ο φίλος στο τέλος.

Και τι απαντήσατε;

Πως το ερώτημα του είναι αφελές. Άμα έχεις λίγο μυαλό καταλαβαίνεις ότι μερικά κωλόπαιδα ζώα κανονικά, τριγυρνάνε στα έντυπα, χάρτινα και ηλεκτρονικά, και γράφουν ό,τι μαλακία τους κατέβει! Στην αρχή, χρόνια πριν, πήγαινα και τους έσπαγα τα γραφεία. Ήμουν πιτσιρικάς και φρέσκος στη δουλειά, την πρώτη φορά που είδα να γράφουν για μένα βλακείες. Ανυποψίαστος εγώ, δεν ήξερα ακόμα ότι είναι τόσο εύκολα τα δημοσιεύματα αυτού του είδους. Πήγα στον διευθυντή του εντύπου να τον ρωτήσω ποιος ήταν αυτός που έγραψε για μένα. Και μου είπε ότι δεν γνώριζε, διότι το κείμενο ήταν ανυπόγραφο. Όποτε αναποδογύρισα το γραφείο, λέγοντας: Κανόνισε να γράψει πάλι ό,τι του κατέβει ο ανώνυμος και τα ξαναλέμε”

Πως πλησιάσατε τη γυναίκα σας;

Ήταν η πρώτη φορά που δεν έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Ήμασταν στο θίασο του Κιμούλη και επειδή έγω δεν της έδειχνα κανένα φανερό ενδιαφέρον, διότι δεν ήθελα να είμαι ο πέμπτος στη σειρά μνηστήρας, της κέντρισα τη γυναικεία ματαιοδοξία. Όλοι τη φλερτάρανε, ενώ εγώ έκανα πως αδιαφορούσα και αυτό λειτουργούσε προς όφελος μου…Και κάποια στιγμή, εκεί που δεν το περίμενα, πήρε το κείμενο το ρόλου και μου έγραψε στο πλαίσιο της σελίδας: “Πότε θα με πας έμενα βόλτα με τη μηχανή σου;”

Είναι καλά τώρα στην υγεία της;

Το ξεπέρασε το πρόβλημα της, διότι το αντιμετώπισε παλικαρίσια. Εγώ από την αρχή της έλεγα, ” Με τη δημιουργική τρέλα που έχεις, θα τον νικήσεις τον καρκίνο. Σου χτύπησε την πόρτα, αλλά εσύ θα του ανοίξεις κι εκείνος θα φύγει”. Ο γιατρός της τη θεωρεί ιατρικό παράδοξο, επείδη κατάφερε να γίνει απολύτως καλά. Της είπε: ” Πέσατε από την Ακρόπολη, αλλά σταθήκατε όρθια”!

Τελικά χωρίζετε η όχι;

Όχι, δεν χωρίζω. Αλλά δεν θέλω να τα συζητήσω αυτά και να βγάζω παρα έξω αυτά που γίνονται σπίτι μου¨.

Read More

And More