Α. Μ. Παπαχαραλάμπους: Φωτογραφίζεται με βραδινές τουαλέτες και μιλά για τους γιούς της!

Για την οικογένειά της, τους δυο γιους της, τη σχέση της με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη και τις φετινές γιορτές μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους . Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega «Κλινική περίπτωση» αποκάλυψε πως ήταν από τους ανθρώπους που πάθαιναν κατάθλιψη στις γιορτές, αλλά μετά τον ερχομό των παιδιών της έχουν αλλάξει όλα.

«Πριν γεννηθούν τα παιδιά μου όλες τις Γιορτές Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς τις έκανα στο εξωτερικό. Με την έλευση των γιων μου περνάω τις Γιορτές μαζί με την οικογένειά μου. Αν ήμουν μόνη μου δεν θα έβρισκα λόγο να γιορτάσω, αλλά με τα παιδιά αυτό αλλάζει, θέλεις να το βιώσουν όλο αυτό το παραμύθι», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο “Glam” .
Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη αποκάλυψε: «Στη σχέση μου με τον Φάνη τα πράγματα ήρθαν πολύ φυσικά. Κάποιος που τα βλέπει απ’ έξω μπορεί να θεωρεί ότι έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει κάποια χρόνια ούτε μετανιώνουμε, ούτε μας ξενίζει ότι έγινε κάτι βεβιασμένο».
Όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί και στο αν ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών της είπε: «Δεν αγχώνομαι για το οικονομικό τους μέλλον, όσο για το μέλλον τους γενικότερα. Με απασχολεί τι ευκαιρίες θα έχουν, σε τι μέρος θα ζουν, μ’ ενδιαφέρει τα παιδιά μου να ονειρεύονται».
Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να πάρει την οικογένειά της και να φύγει από την Ελλάδα, δήλωσε: «Το έχω σκεφτεί, αλλά όχι σοβαρά. Μου έχει περάσει από το μυαλό φευγαλέα και όχι μόνο τώρα που βιώνουμε την κρίση».
Τέλος, αναφορικά με το πόσο έχει αλλάξει από τότε που έκανε το μεγάλο μπαμ με το ρόλο της «Ερατούς» στους «Ψίθυρους καρδιάς» σημείωσε: «Όταν έπαιξα στους «Ψίθυρους καρδιάς» ήμουν 22 και τώρα είμαι 37. Είμαι άλλος άνθρωπος. Τότε ήμουν σχεδόν μωρό, τώρα έχω κάνει μωρά!».

Read More

And More