Β. Παπακωνσταντίνου: “Είμαι καταθλιπτικός… έκανα θεραπεία με φάρμακα!”

Για την οικονομική κατάσταση της χώρα, το μέλλον και την κατάθλιψη μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, ο σπουδαίος ερμηνευτής εξομολογήθηκε πως έχει περάσει κατάθλιψη και ότι πέρα από ψυχοθεραπεία έχει κάνει και θεραπεία με φάρμακα.
“Είμαι φύση καταθλιπτικός και κάνω θεραπεία γι’ αυτό. Βλέπω την κατάθλιψη στα μάτια των ανθρώπων γύρω μου. Το θέμα είναι να ενεργοποιηθούν οι άνθρωποι. Ας σηκωθούν από τον καναπέ. Δεν έκανα μόνο ψυχοθεραπεία, έκανα και θεραπεία με φάρμακα. Βέβαια με βοήθησε”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ΕΓΩ”.
Ο ίδιος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: “Γιατί να θεωρούμε ότι είναι κατάρα και ντροπή, η κατάθλιψη; Άλλος έχει το στομάχι του, άλλος διαβήτη, άλλος κατάθλιψη. Ας σταματήσουμε πια να το θεωρούμε ταμπού και, κυρίως, το λέω αυτό για τους γονείς, που έχουν νέα παιδιά και στην εφηβεία μπορεί να τους συμβεί”.
Τέλος, για το μέλλον της χώρας, ανέφερε: “Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε την κατάντια του μέλλοντος μας από την τηλεόραση και να συμμετέχουμε στη διαμόρφωσή του”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More