Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.12.2012 | 18:20

Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Παπακωνσταντίνου!

Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Παπακωνσταντίνου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ και το ρόλο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, το ΠΑΣΟΚ τέθηκε άμεσα σε συναγερμό και μετά από έκτακτη σύσκεψη, βγήκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το ΠΑΣΟΚ διαγράφει τον πρώην υπουργό και μέλος του κόμματος. 
 
Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει λυπηρό το γεγονός πως σύμφωνα με την έρευνα της εισαγγελίας προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας, όσον αφορά συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
 
Και το ΠΑΣΟΚ πλέον βλέπει τεράστιο ζήτημα ευθύνης του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τον κατακεραυνώνει, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "ήταν αυτός που χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και επιπλέον μετά από δυο χρόνια δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο CD.
 
Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ ζητά να κινηθούν όλες εκείνες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες που κατά το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής θα οδηγήσουν, με τον πιο πρόσφορο τρόπο, στην απόδοση όλων των ευθυνών. 
 
Ωστόσο, στην ανακοίνωση δεν παραλείπει να καταφερθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως πέφτει στο κενό η επιχείρηση "συκοφάντησης και στοχοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και ότι οι εμπνευστές και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του".

Διάβασε όλες τις εξελίξεις και τις διαστάσεις του θέματος στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10