Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.03.2012 | 14:10

Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Κατεβαίνει" στην πολιτική με το ΛΑ.Ο.Σ

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Κατεβαίνει στην πολιτική με το ΛΑ.Ο.Σ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στην πολιτική «κατεβαίνει» ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και αποφάσισε να είναι υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Β’ Αθήνας.

Την προσχώρηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο κόμμα του ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Με εξαιρετική χαρά καλωσορίζω στο Κόμμα μας τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του. Είναι ένας αγωνιστής. Ένας άνθρωπος που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας. Γιάννη καλώς ήλθες», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, δήλωσε όπως διαβάζουμε στο newsit: «Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του κόμματος, για την τιμή που μου κάνει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ξέρετε όλοι ότι αυτή η απόφασή μου δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα μέσα σε μία μέρα. Σκέφτηκα πάρα πολύ και σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι ο πρόεδρος ήταν και στενός φίλος της οικογένειάς μου.

Πιστεύω ότι χρειάζονται νέα άτομα στο Κοινοβούλιο, με νέες ιδέες, με όραμα, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα. Όπως ξέρετε, εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια. Ήμουν ειλικρινής, για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορούσε εμένα, είτε κάποιον άλλον και νομίζω ότι αυτή η ειλικρίνεια, την αλήθεια, πρέπει να λέμε στον κόσμο. Την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να ακούν. Θα κάνω ότι μπορώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή».
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10