Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστικό αρραβώνα του γιου του Γ. Παπανδρέου στην Κρήτη!

Μέχρι και κλαρίνα ακούστηκαν στο γλέντι αρραβώνων του 32χρονου Ανδρέα Παπανδρέου με την εκλεκτή της καρδιάς του, την 27χρονη Πωλίνα, το βράδυ του Σαββάτου, στη Χερσόνησο Ηρακλείου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τη σύζυγό του Αντα, την κόρη του Μαργαρίτα αλλά και τους αδελφούς του, Νίκο και Αντρίκο, διασκέδασαν με την ψυχή τους στο σπίτι-κρησφύγετο που επιλέχθηκε για την εκδήλωση υπό το καθεστώς αδιάκοπου κυνηγητού των παπαράτσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Έθνους”, το σκηνικό που είχε στηθεί παρέπεμπε εν πολλοίς σε κατασκοπικό θρίλερ, με τους δημοσιογράφους αλλά και κατοίκους της περιοχής να αναζητούν διακαώς τον χώρο τέλεσης της εκδήλωσης που παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό.

Αν και μέχρι την τελευταία στιγμή όλα έδειχναν ότι το τραπέζι των αρραβώνων θα γινόταν στο παραδοσιακό ταβερνάκι “Σοκάκι” -όπου το βράδυ της Παρασκευής είχε γίνει η πρώτη συνάντηση των δύο οικογενειών-, το πλάνο άλλαξε και επιλέχθηκε μία πολυτελής κατοικία στον παραδοσιακό οικισμό Κουτουλουφάρι.

Η βραδιά κύλησε σε πολύ ζεστό κλίμα. Η 27χρονη Πωλίνα φορούσε ένα κομψό φόρεμα που αναδείκνυε ακόμα περισσότερο την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Σεμνή και γλυκύτατη, υποδέχτηκε με θέρμη τα πεθερικά της και τους συγγενείς του αρραβωνιαστικού της. Το τραπέζι των αρραβώνων πλούσιο. Στο μενού κυριαρχούσε η κρητική παραδοσιακή κουζίνα.

Read More

And More