Π. Κατραμάνη: Η αρραβωνιαστικιά του γιου του Α. Παπανδρέου σε αγώνα βόλεϊ! Φωτογραφίες

Η αγαπημένη του γιου, του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, λατρεύει το βόλεϊ.

/

Είναι στην ομάδα Αμαζόνες της Νέας Ερυθραίας και… λίγο μετά το γλέντι που στήθηκε στην Κρήτη για τους αρραβώνες της με τον Ανδρέα Παπανδέου, η Πωλίνα Κατραμάνη επέστρεψε στους φυσιολογικούς ρυθμούς της. Σάββατο έγιναν οι αρραβώνες και Δευτέρα βρέθηκε να αγωνίζεται για την ομάδα της!

/

Όπως διαβάζουμε στην RealLife, από τις εξέδρες του γηπέδου αυτή τη φορά έλειπε ο αγαπημένος της, γεγονός που κάποιοι αποδίδουν στην προσπάθεια του ζευγαριού να κρατήσει χαμηλό προφίλ, μετά τη δημοσιότητα που πήρε ο αρραβώνας τους.

Η 27χρονη Πωλίνα πάντως, πρωταγωνίστησε στον αγώνα με την Α.Ε. Γκράβας.

Την ίδια ώρα, στην Κρήτη, η ζωή της οικογένειάς της, επανέρχεται σιγά σιγά στην καθημερινότητά της. Η μητέρα της συνεχίζει να δέχεται ευχές για τον αρραβώνα της κόρης της ενώ ο πατέρας της, μετά από ένα σύντομο διάστημα απομόνωσης στα Νότια της Κρήτης λόγω δημοσιότητας, επέστρεψε στον πάγκο του στη λαϊκή αγορά.

Όσο για τον πολυαναμενόμενο γάμο, λέγεται ότι οι προετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η βολεϊμπολίστρια της Νέας Ερυθραίας, στον ελεύθερο χρόνο της, γύρισε ξανά στην Κρήτη. Η παράδοση άλλωστε, θέλει το γάμο να γίνεται στον τόπο καταγωγής της νύφης και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναμένεται να είναι με ρακές, λίρες και γαμοπίλαφο.

Read More

And More