Χώρισε η Έλενα Παπαρίζου!

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στη σχέση της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη. Μετά από 12 χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, οι δυο τους ζουν χωριστά τους τελευταίους δυόμιση μήνες, έχουν σταματήσει τις κοινές τους εμφανίσεις αλλά το χωρισμό τους τον κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η απόφαση τους, όμως, είναι κάτι παραπάνω από οριστική και έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να χωρίσουν την κοινή τους περιουσία. Μάλιστα, αυτές τις μέρες έχουν ραντεβού με μεσιτικό γραφείο, προκειμένου να εκτιμηθεί η αξία του σπιτιού που διατηρούν μαζί στην Άνω Γλυφάδα.

Μάλιστα πριν από δυο μήνες η μοναχική εμφάνιση του Τόνυ Μαυρίδη σε νυχτερινό κέντρο είχε πυροδοτήσει τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση. Οι δυο τους το είχαν διαψεύσει, αλλά τα πράγματα ήταν ήδη πολύ σοβαρά. Την ίδια στιγμή, πολύ αναρωτιούνταν γιατί, ενώ είχαν αρραβωνιαστεί και συζητούσαν το θέμα του γάμου, δεν έπαιρναν τη μεγάλη απόφαση.

Άτομα από το στενό τους περιβάλλον, είχαν αποκαλύψει ότι η σχέση τους πέρασε πράγματι κρίση πριν μερικούς μήνες, χώρισαν και μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, η οποία όμως φαίνεται πως δεν άλλαξε τα πράγματα και ο οριστικός χωρισμός ήταν αναπόφευκτος.

Πάντως, πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και αγαπημένο ζευγάρι, που ήταν μαζί από όταν η Έλενα ήταν 18 χρονών. Η στήριξη του Τόνυ στα πρώτα βήματα της καριέρας της τραγουδίστριας ήταν μεγάλη, ενώ εργαζόταν και ως μάνατζερ της. Το 2004 οι δυο τους είχαν αποφασίσει να αρραβωνιαστούν. Το χαρμόσυνο γεγονός είχε λάβει χώρα στο σπίτι της Έλενας στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλενα Παπαρίζου απουσίασε φέτος από τα βραβεία Mad Music Awards στα οποία βραβεύθηκε Γυναίκα Καλλιτέχνις αλλά και Fashion Icon σε βίντεο κλιπ (Baby it’s over).Η 29χρονη τραγουδίστρια έλειπε στη Σουηδία κι από ό,τι λέγεται αφορμή για την απουσία της ήταν ο χωρισμός, καθώς πρώτη φορά είχε μείνει τόσο καιρό χωριστά από τον αγαπημένο της.
Τα σενάρια για χωρισμό του ζευγαριού είχαν ακουστεί πολλές φορές, όμως αυτή την φορά πρόκειται για πραγματικότητα και στενοί συνεργάτες της Ελληνίδας pop σταρ, παρόλο που δεν λένε κάτι γι’ αυτό, δεν διαψεύδουν τις φήμες του χωρισμού τους…

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Read More

And More