Ε. Παπαρίζου: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού της με τον Τόνυ Μαυρίδη!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ελληνική showbiz, η είδηση για το χωρισμό της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη. Το ζευγάρι που ήταν μαζί εδώ και 12 χρόνια απόφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση που πολλoί περίμεναν πως θα έφθανε ως τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Έλενα και ο Τονυ ήταν δυο από τα πιο αγαπητά παιδιά της ελληνικής showbiz που ενώνονταν με μια ειλικρινή και ανιδιοτελή αγάπη. Οι δυο τους έχουν περάσει μαζί μια ολόκληρη ζωή, έχουν μοιραστεί άγχη, αγωνίες, δυσκολίες, αλλά και ευυτυχισμένες στιγμές και μεγάλες επιτυχίες. Ο Τόνυ ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του από τα πρώτα βήματα της καριέρας της και πάντα τη συμβούλευε και την βοηθούσε, αλλά και η Έλενα μιλούσε με λόγια αγάπης για εκείνον.

“Με τον Τόνυ είμαστε μαζί από όταν ήμουν 17 χρόνων. Το έχω ξαναπεί και παλιότερα σε συνέντευξή μου: Εγώ την “έπεσα” στον Τόνυ, λέγοντας του “απόψε θα κοιμηθείς μαζί μου!”Ποια ήταν η αντίδρασή του; Δεν έβγαλε μιλιά… Αλλά έτσι είμαι εγώ, αν θέλω κάτι πάρα πολύ, θα κάνω τα πάντα για να γίνει δικό μου!”, είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη που έδωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο.
Ακόμη, το 2004 οι δυο τους είχαν αποφασίσει να αρραβωνιαστούν. Το χαρμόσυνο γεγονός είχε λάβει χώρα στο σπίτι της Έλενας στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Ωστόσο, η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα έντονη και παρόλο που οι δυο τους κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κυκλοφορούσαν κατά καιρούς, σενάρια για χωρισμό τους.

Μάλιστα πριν από λίγους μήνες η μοναχική εμφάνιση του Τόνυ Μαυρίδη σε νυχτερινό κέντρο είχε πυροδοτήσει τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση. Οι δυο τους το είχαν διαψεύσει, αλλά τα πράγματα ήταν ήδη πολύ σοβαρά. Την ίδια στιγμή, πολύ αναρωτιούνταν γιατί, ενώ είχαν αρραβωνιαστεί και συζητούσαν το θέμα του γάμου, δεν έπαιρναν τη μεγάλη απόφαση. Άτομα από το στενό τους περιβάλλον, είχαν αποκαλύψει ότι η σχέση τους πέρασε πράγματι κρίση, χώρισαν και μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, η οποία όμως φαίνεται πως δεν άλλαξε τα πράγματα και ο οριστικός χωρισμός ήταν αναπόφευκτος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, οι δυο τους ζουν χωριστά τους τελευταίους δυόμιση μήνες, έχουν σταματήσει τις κοινές τους εμφανίσεις αλλά το χωρισμό τους τον κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό. Η απόφαση τους είναι κάτι παραπάνω από οριστική και έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να χωρίσουν την κοινή τους περιουσία και ανέθεσαν σε γνωστό μεσιτικό γραφείο να εκτιμήσει το σπίτι που έχουν μαζί στη Γλυφάδα.
Η Έλενα μάλιστα, που απουσίαζε φέτος από τα βραβεία Mad Music Awards στα οποία βραβεύθηκε Γυναίκα Καλλιτέχνις αλλά και Fashion Icon σε βίντεο κλιπ (Baby it’s over), καθώς βρισκόταν στη Σουηδία επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα. Η ίδια ήρθε την προηγούμενη Τρίτη στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά δεν συναντήθηκε με τον Τόνυ. Δίπλα της, ήταν “φύλακας άγγελος” η μητέρα της. Το Σάββατο το βράδυ, η Έλενα επισκέφτηκε τον πολύ καλό της φίλο Αντώνη Ρέμο και την Κυριακή πήρε το πρώτο αεροπλάνο και επέστρεψε στη Σουηδία.

Αν και οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει το χωρισμό τους, η είδηση ότι δεν είναι μαζί έχει κάνει το γύρο του κόσμου και έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης σε πολλές χώρες που έγινε γνωστή η τραγουδίστρια μετά τη Eurovision. Σύμφωνα με την Espresso, με το που δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός της έγινε είδηση σε πολλά αγγλόφωνα sites με τίτλο”Helena Paparizou split with Tony”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More