Ε. Παπαρίζου: Όλη η αλήθεια για το χωρισμό της, τα συναισθήματα και η επόμενη μέρα

Νέας στοιχεία έρχονται στο φως για το χωρισμό της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη. Μετά τις δηλώσεις του manager στο STAR, άνθρωπος από το περιβάλλον της Έλενας επιβεβαιώνει το χωρισμό τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε μεγάλος τσακωμός ανάμεσά τους.

“Δεν συνέβη κανένας μεγάλος τσακωμός με τον Τόνυ, δεν έγινε κάτι σοβαρό που να είναι “λόγος χωρισμού”, δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους –για να προλάβουμε τους κακεντρεχείς και τυχόν ανακρίβειες που ίσως ειπωθούν–, δεν συνέβη ποτέ κάποια μεγάλη διαφωνία που να τους κάνει να σκεφτούν ότι δεν θα γινόταν πια να συνυπάρχουν στο ίδιο σπίτι κι έτσι να μην ξαναμιλήσουν”, δήλωσε στενός συνεργάτης της Έλενας στο “People”.
Η ίδια πηγή μάλιστα, αναφέρει ότι το ζευγάρι χώρισε λόγω φθοράς που είχε στη σχέση του. “Η Έλενα και ο Τόνυ χώρισαν λόγω της φθοράς που είχε πια η σχέση τους, έπειτα από τόσα χρόνια συμβίωσης. Οι φίλοι τους, βέβαια, θα θέλαμε να αναιρέσουν την απόφασή τους. Μακάρι να συμβεί. Ωστόσο, παραμένουν πολύ αγαπημένοι, μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, δείχνουν ο ένας στον άλλον μεγάλη εκτίμηση και δεν πρόκειται ποτέ να βγει η Έλενα σε μελλοντική της συνέντευξη και να μιλήσει αρνητικά για εκείνον, παρά μόνο να επιβεβαιώσει το χωρισμό. Όσα γράφτηκαν από την Κυριακή που δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός για “μεγάλες διαφωνίες” και για “μοίρασμα κοινών περιουσιακών στοιχείων” είναι απλώς ανυπόστατα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει”, είπε.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Όπως ποτέ μέχρι σήμερα η Έλενα δεν άφηνε τα media να μπουν στην προσωπική της ζωή, το ίδιο θα κάνει και τώρα. Εξάλλου, πάντα θα αγαπάει και θα εκτιμά τον Τόνυ. Το ίδιο συμβαίνει και από τη δική του πλευρά. Απλώς η σχέση τους έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο”.

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More