Ε. Παπαρίζου: Η σύγκρουση με τον Τόνυ για τα περιουσιακά και το νέο της ξεκίνημα!

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος της σχέσης του Τόνυ Μαυρίδη και της Έλενας Παπαρίζου , που παρά τα τελευταία σενάρια για επανασύνδεσή τους, φαίνεται ότι δεν τα πάνε καθόλου καλά. Τα κοινή περιουσιακά τους στοιχεία, μάλιστα, είναι και ο λόγος που το ζευγάρι βρίσκεται σε αντιπαράθεση.

Μπορεί η Έλενα να βρίσκεται στη Σουηδία και να ξεπερνά τον χωρισμό της, κάνοντας νέος φίλους και γνωριμίες, ωστόσο, οι ανοιχτοί λογαριασμοί με τον πρώην συντροφό της συνεχίζουν να την απασχολούν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “CIAO”, η ένταση ανάμεσα στους δυο επώνυμους έχει κορυφωθεί λόγω της κοινής μέχρι τώρα περιουσίας τους, η οποία ανέρχεται σε 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, ακίνητα στη Σουηδία, αλλά και κοινούς λογαριασμούς με μετρητά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, o Τόνυ Μαυρίδης υποστηρίζει ότι όσα έχει κερδίσει η Έλενα Παπαρίζου στο διάστημα που ήταν μαζί είναι και δικά του, γι΄αυτό και της ζητά τη μισή περιουσία. “Υπήρξε μάνατζέρ της, την ακολουθούσε παντού, κανόνιζε τα πάντα. Είναι λογικό, λοιπόν, να υποστηρίζει ότι έχει δουλέψει όσο και εκείνη για την απόκτηση της περιουσίας αυτής”, λέει άνθρωπος του κύκλου τους. Ενώ, από την άλλη, η τραγουδίστρια δεν θεωρεί ότι του αναλογούν ακριβώς τα μισά και δεν το συζητά καν.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι τα προβλήματα με το μοίρασμα της περιουσίας τους φαίνεται πως βάζουν και ένα οριστικό τέλος στα σενάρια επανασύνδεσής τους. Η Έλενα, μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου δήλωσε: “Όταν πω over, είναι over! Τέλος! Έχω χαλάσει την καλύτερή μου φιλία από την εφηβεία έτσι, και μέχρι σήμερα δεν μιλάμε. Έχουμε ανταμωθεί έξω και δεν έχουμε μιλήσει. Για ‘μένα το “Χ” είναι “Χ”! Το “Χ” είναι συναίσθημα. Όταν έχω το “Χ” μέσα μου και νιώθω κάπου μια αμφιβολία, σημαίνει πως δεν πρέπει να βγάλω το “Χ”.”, είπε και πρόσθεσε πως σε ένα χωρισμό, πάντα φταίνε και οι δυο.

Στην ίδια συνέντευξη στον σταθμό της Λεμεσού Capital, η τραγουδίστρια ανέφερε: “Είναι γνωστό ότι έχω χωρίσει με τον Τόνυ! Με έναν άνθρωπο που έχει ζήσει δώδεκα χρόνια, δεν λες απλά ένα αντίο, κλείνεις την πόρτα και δεν μιλάς”.
Η Έλενα πάντως, φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξεπερνά το χωρισμό της και όπως ανέφερε και ο δημοσιογράφος του Capital Θανάσης Κολοβός στο “People”, η γνωστή τραγουδίστρια ήταν πολύ χαρούμενη και ευδιάθετη.

Read More

And More