Ε. Παπαρίζου: Ποιος είναι ο γοητευτικός Σουηδός που άλλαξε τη ζωή της;

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της και ξεπέρασε το χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη. Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός άντρας από τη Σουηδία που την έκανε να ξαναχαμογελάσει;

Ανανεωμένη, αδυνατισμένη και με νέο λουκ, η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις δυο συναυλίες της στην Κύπρο και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Κι ενώ, κάποιοι θεωρούσαν πως ο χωρισμός της θα την είχε ρίξει ψυχολογικά, η ίδια ήταν ευδιάθετη, δείχνοντας πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Όσον αφορά τον Τόνυ Μαυρίδη, η Έλενα απόκαλύψε στις συνεντεύξεις της πως πράγματι έχουν χωρίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εκείνη δεν συνεχίζει να τον εκτιμά και να τον ευχαριστεί για τη βοήθεια που της έχει προσφέρει. Παρόλα αυτά, η ίδια είναι καλά και δεν σκέφτεται να ξαναγυρίει καντά του. Σε αυτό πιθανότατα να παίζει ρόλο και η γνωριμία της με τον γοητευτικό Σουηδό που της έχει αλλάξει τη ζωή. Σύμφωνα με την “Espresso”, αυτός ο άντρας έχει ήδη αρχίσει να παίζει ρόλο τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Πηγή από το κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας, αναφέρει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που την ανεβάζει ψυχολογικά, την στηρίζει στα επαγγελματικά της βήματα, τη συμβουλεύει σε θέματα καριέρας και πάνω από όλα… την κάνει να χαμογελά! Ο χωρισμός της, πάντως, είναι πολύ πρόσφατος και η ίδια δεν θέλει προς το παρόν να ακούσει για νέο έρωτα. Η χημεία της, όμως, με αυτόν τον άντρα είναι καλή και το μέλλον θα δείξει, αν εκείνος θα κερδίσει τελικά μια θέση στην καρδιά της.

Read More

And More