Το νέο ξεκίνημα της Παπαρίζου και οι δηλώσεις του Τόνυ για την 19χρονη “Θεσσαλονικιά”!

Τους λόγους που την οδήγησαν στο να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει με την οικογένειά της στη Σουηδία αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια ιδιαίτερα ανανεωμένη και ευδιάθετη μίλησε σε Σουηδό δημοσιογράφο για την απόφασή της.

“Το ότι λείπω καιρό από τη Σουηδία είναι αλήθεια, αλλά από την άλλη πλευρά, εγώ πάντα αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι στη Σουηδία με αγαπούν και τους αγαπώ. Στην πραγματικότητα αληθινά νιώθω πολύ όμορφα τον τελευταίο καιρό που είμαι εδώ. Αισθάνομαι σαν να με έχουν αγκαλιάσει, όπως όλες τις φορές και το απολαμβάνω”, ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Στην ερώτηση αν θα μείνει μόνιμα στη Σουηδία, η ίδια ανέφερε: “Όχι, όχι σαν βάση αλλά για διακοπές. Θα αποφασίσω αργότερα αν θα μετακινηθώ στη Σουηδία μόνιμα ή όχι”.

Η Έλενα Παπαρίζου, πάντως, φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει νέο ξεκίνημα, ότι έχει ξεχάσει τον Τόνυ Μαυρίδη και ότι σκέφτεται ακόμη και να μείνει για ένα μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.

Τι λέει όμως, για τη ζωή της στην Αθήνα; “Δεν θέλω να διαμαρτυρηθώ, αλλά νιώθω ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνω κάτι νέο. Τι θα κάνω και τι δεν θα κάνω θα το δούμε όταν θα έρθει η ώρα”, είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πάντως δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου για τον χωρισμό της και τον πρώην συντροφό της Τόνυ Μαυρίδη. Εκείνος πάντως, μετά τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την 19χρονη Τατιάνα Ελευθεριάδου μίλησε στο Star και δήλωσε το εξής: “Ήταν φλερτ της μιας βραδιάς. Βγήκαμε περάσαμε καλά το παραδέχομαι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτή η φράση τα λέει όλα και όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει. Αυτή είναι η αλήθεια. Τέλος”.

Δες το video:

Read More

And More