Ε. Παπαρίζου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον Τ. Μαυρίδη!

Μετά από πολύ καιρό, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε ανοιχτά για την σχέση και τον χωρισμό της από τον Τόνι Μαυρίδη και τις δύσκολες περιόδους στη ζωή της. Όταν έχασε τον πατέρα της, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο “Dancing on Ice” και όταν αποχώρησε από το σουηδικό “Let’s Dance”!

“Δεν περίμενα αυτή η σχέση μετά από τόση αγάπη να έχει τέτοια κατάληξη. Στεναχωριέμαι για αυτό. Δεν τα είχαμε βρει από τον Σεπτέμβρη. Όποτε ερχόταν ο Σουηδός δικηγόρος, κάτι γινόταν και δεν τα βρίσκαμε. Γνώριζαν ότι είμαι στο εξωτερικό και μου έστελναν ένα σωρό εξώδικα…Τι να κάνω, να άφηνα τις εκπομπές”;

“Φοβάμαι πάρα πολύ να εμπιστευτώ έναν άντρα πλέον. Είναι ενάμιση χρόνος που έχω χωρίσει. Κάποια στιγμή θα ξαναέρθει πίσω…”!

“Ο πατέρας μου με είχε λίγο αγοροκόριτσο μεγαλωμένη. Μου έλεγε “την υπογραφή σου και το πουλί σου να προσέχεις που τα βάζεις. Την υπογραφή μάλλον δεν κατάλαβα που την έβαλα…”!

“Έχω βγει ραντεβού. Πήγα κι έφαγα… Απλά δεν ήταν κάτι σημαντικό. Τώρα είμαι μόνη μου και είμαι καλά. Πρέπει να βρω κάτι… σούπερ ουάου”!”.

O Πέτρος Κωστόπουλος προς το κλείσιμο της εκπομπής, ζήτησε από την Έλενα Παπαρίζου να κάνει δύο από τις αγαπημένες της μιμήσεις…! Καλομοίρα και Σακίρα!

Με μεγάλη δόση χιούμορ ολοκληρώθηκε η συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο τελευταίο Βράδυ της σεζόν. Ο παρουσιαστής ζήτησε από την τραγουδίστρια να κάνει δύο από τις αγαπημένες τις μιμήσεις, την Καλομοίρα και τη Σακίρα!

Η Έλενα Παπαρίζου αφού ξεκαθάρισε ότι αγαπάει πολύ την Καλομοίρα, έσπευσε να τη μιμηθεί με εκληκτικό τρόπο!

Δείτε το βίντεο στο zappit.gr

Read More

And More