Ε. Παπαρίζου: Ο εφιάλτης της διάρρηξης που έζησε και τα κοσμήματα και τα έγγραφά που της πήραν

Ώρες αγωνίας έζησε η Έλενα Παπαρίζου, όταν γυρνώντας στο σπίτι της στο Λαγονήσι, διαπίστωσε πως διαρρήκτες είχαν μπει μέσα και τα είχαν κάνει όλα άνω κάτω. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα παραλίγο να έρθει αντιμέτωπη μαζί τους καθώς την ώρα που έμπαινε, εκείνοι έβγαιναν!
Σύμφωνα με την “Espresso”, το σοκ της γνωστής τραγουδίστριας ήταν μεγάλο όταν είδε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού της και διαπίστωσε ότι έλειπαν χρήματα, κοσμήματα και πολύτιμα έγγραφα που είχε φυλαγμένα στο συρτάρι της.
Φθάνοντας στο σπίτι της, η Έλενα άκουσε τα λάστιχα ενός αυτοκινήτου που έφευγε με μεγάλη βιασύνη και φασαρία, χωρίς να καταλάβει αμέσως πως επρόκειτο για τους ληστές που είχαν μπει στο σπίτι της. Προχωρώντας όμως προς την είσοδο είδε την πόρτα ανοιχτή και τρομοκρατήθηκε. Χωρίς να ξέρει όμως, αν οι διαρρήκτες είναι ακόμη μες στο σπίτι, πήρε δυνάμεις και μπήκε μέσα.
Ευτυχώς εκείνοι είχαν ήδη εξαφανιστεί κι έτσι δεν κινδύνευσε η ζωή της. Ωστόσο, βρήκε όλο το σπίτι της ανακατεμένο. Αμέσως, η Έλενα αναστατωμένη κάλεσε την αστυνομία και έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ότι οι διαρρήκτες πήραν συνολικά 4.000 ευρώ, πολύτιμα κοσμήματα και το διαβατήριο της τραγουδίστριας.
Μετά το περιστατικό, μάλιστα επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και στη γειτονιά της τραγουδίστριας. Η ίδια είχε εγκατασταθεί στην τριώροφη μεζονέτα τους τελευταίους μήνες και λίγοι ήταν αυτοί που το γνώριζαν. Η μεζονέτα έχει κατασκευαστεί τους τελευταίους μήνες, ενώ οι εργασίες αποπεράτωσης του εξωτερικού χώρου συνεχίζονται, λείπουν οι γυάλινες προσόψεις των μπαλκονιών και της σκάλας και δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. Τέλος εύκολη είναι η πρόσβαση και στον προαύλιο χώρο, από το πίσω μέρος που βρίσκεται το δεύτερο γκαράζ.

Read More

And More