Ε. Παπαρίζου: Το συγκινητικό μήνυμα στο gala για τον 30ο Μαραθώνιο! Video

Στο μεγάλο gala που διοργανώθηκε χθες βράδυ με αφορμή τον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου που στηρίζει την καμπάνια εκστρατείας και τραγούδησε στη σκηνή το “Imagine” του John Lennon.
Με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου, η Έλενα τραγούδησε την θρυλική επιτυχία και εντυπωσίασε το κοινό, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα!
Λίγο πριν πάρει όμως, το μικρόφωνο για να τραγουδήσει, έστειλε και το δικό της συγκινητικό μήνυμα για τον Μαραθώνιο. “Θα ήθελα να πω πως σαν παιδί μεταναστών και Ελληνόπουλο, ότι είμαι πολύ περήφανη που για 30 χρόνια, παρά το ότι η Ελλάδα τραβάει και περνάει τον δικό της Μαραθώνιο, ενώνουμε όλον τον κόσμο. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο και θεωρώ ότι η Ελλάδα μπορεί να κάνει τα πάντα. Εγώ την αγαπώ και την πιστεύω. Και να μην ξεχνάμε πως ο αθλητισμός ενώνει τον κόσμο και πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς”.
Στο gala, το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκαν πολλά ονόματα του αθλητισμού, όπως ο Πάτρικ Μακάου και η Ρόζα Μότα, ενώ μεταξύ άλλων τιμήθηκαν ο πολυνίκης Έλληνας στην κλασική διαδρομή, Νίκος Πολιάς, η Ελληνίδα με τις μεγαλύτερες διακρίσεις, Γεωργία Αμπατζίδου, η κάτοχος του ρεκόρ αγώνα στις γυναίκες, Τίνα Κεφαλά, ο Σταύρος Ζήσης που μετράει 27 συμμετοχές και ο Κώστας Τσαγκαράκης με 24 συμμετοχές στην κλασική διαδρομή.
Δες στο βίντεο την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδά το “Imagine”:

Read More

And More