Έλενα Παπαρίζου: Η πρόταση γάμου από τον Ανδρέα και η ημερομηνία που όρισαν!

Το 2014 θα είναι η χρονιά της Έλενας Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια σχεδιάζει μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι να έχει παντρευτεί τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη. Η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει και φυσικά εκείνη απάντησε θετικά.

Η Έλενα μίλησε για την όμορφη αυτή στη στιγμή όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι ήδη ζει κάτω από την ίδια στέγη και είναι πολύ ερωτευμένο και χαρούμενο που θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Ωστόσο, η ημερομηνία θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή της Έλενας στην Eurovision.

“Θέλουν ο γάμος τους να γίνει στα τέλη της Άνοιξης ή στις αρχές του Καλοκαιριού”, λέει πρόσωπο από το περιβάλλον της στην Real Life, επισημαίνοντας πως η ακριβής ημερομηνία θα εξαρτηθεί από το πώς θα τα πάει η τραγουδίστρια στην «μάχη» για την εκπροσώπηση της Σουηδίας στoν ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό..

Σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα θα γίνει ο γάμος, όπως υποστηρίζει στην εφημερίδα το ίδιο πρόσωπο. Ιδανικά, η Έλενα θα ήθελε να γίνει ο γάμος στο χωριό από το οποίο κατάγεται, την Οξιά Καρδίτσας, αν και δεν αποκλείεται η τελετή να γίνει στην Αίγινα, την γενέτειρα του Ανδρέα, ή την Αθήνα.

Σημαντικό ρόλο στην ημέρα που θα οριστεί ο γάμος παίζει και το πρόγραμμα των στενών συγγενών τους αφού κάποιο μένουν στο εξωτερικό και το ζευγάρι δεν θα ήθελε να παουσιάζουν από την ομορφότερη μέρα της ζωής του. Ένας από αυτούς είναι και ο αδερφός του πολιτικού μηχανικού που ζει τα λευταία χρόνια με την οικογένειά του στην Βραζιλία.

Read More

And More