Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.01.2013 | 11:50

Στο εξώφυλλο του “Vanity Fair” ο γοητευτικός γραμματέας του πάπα Βενέδικτου! Φωτογραφίες

Στο εξώφυλλο του “Vanity Fair” ο γοητευτικός γραμματέας του πάπα Βενέδικτου! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο αρχιεπίσκοπος Γκέοργκ Γκάνσβαϊν, προσωπικός γραμματέας του πάπα Βενέδικτου, τον οποίο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν Πανέμορφο George, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Vanity Fair.
 
Στο εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού που κυκλοφορεί από χθες εμφανίζεται ο 56χρονος αρχιεπίσκοπος χαμογελαστός με λαμπερά μπλε μάτια υπό τον τίτλο "Πατέρα Γκέοργκ-Δεν είναι αμαρτία να είσαι όμορφος".

 
Το περιοδικό αποκαλεί τον αρχιεπίσκοπο George Clooney του Αγίου Πέτρου και εξηγεί ότι φιλοξενεί αφιέρωμα για να τιμήσει την πρόσφατη ανάδειξή του σε αρχιεπίσκοπο ως αναγνώριση της ολοένα και αυξανόμενης εξουσίας του στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
 
Εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε ότι ο Γκάνσβαϊν δεν παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό, ούτε πόζαρε για την φωτογραφία του εξωφύλλου εξηγώντας ότι πρόκειται για μεγέθυνση μίας υπάρχουσας φωτογραφίας του.

 
Ο Γκάνσβαϊν, γερμανός κι εκείνος όπως ο πάπας, διετέλεσε προσωπικός γραμματέας του ποντίφικα από τότε που εκείνος εξελέγη επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας το 2005 και προήχθη στο αξίωμα του αρχιεπισκόπου στις αρχές του μήνα.

 
Μάλιστα, θα διατηρήσει την θέση του γραμματέα, γεγονός που θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη εξουσία για το ποιος θα έχει πρόσβαση στον 85χρονο πάπα.

Δες το εξώφυλλο του Vanity Fair:Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10