Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.11.2013 | 14:29

Συγκλονίζει η φωτογραφία με τον Πάπα να φιλάει έναν άρρωστο με σπάνια ασθένεια

Συγκλονίζει η φωτογραφία με τον Πάπα να φιλάει έναν άρρωστο με σπάνια ασθένεια
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δεν σταματά να συγκινεί και να αποτελεί θέμα συζήτησης από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στο Βατικανό ο Πάπας Φραγκίσκος. Αυτήν τη φορά ο Πάπας αγκάλιασε και φίλησε έναν άρρωστο και παραμορφωμένο στο πρόσωπο και τα χέρια άντρα, με το στιγμιότυπο να κάνει το γύρω του κόσμου.
 
Ο Ποντίφικας για μία ακόμη φορά έδειξε την ταπεινότητά του και την συμπόνια του προς το συνάνθρωπο, φιλώντας έναν άρρωστο άνθρωπο που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια γνωστή ως νευρινωμάτωση. Πρόκειται για μία κληρονομική νόσο που δεν είναι κολλητική, αλλά προκαλεί βλάβες των οστών, του νευρικού συστήματος, των μαλακών ιστών και του δέρματος και δημιουργεί πολλές παραμορφώσεις.
 
Στο τέλος της γενικής ακρόασης στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, την Τετάρτη, ο Πάπας αγκάλιασε τις πληγές στο παραμορφωμένο πρόσωπο του άνδρα που είχε πάει να προσκυνήσει και τον φίλησε στο κεφάλι. Λίγο νωρίτερα είχε καλέσει τους πιστούς να προσευχηθούν και για ένα άρρωστο κοριτσάκι που είχε συναντήσει.
 
Δες τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Facebook στη σελίδα των νέων του Βατικανού με την φράση “Αυτός μας δίδαξε ο Χριστός. Αγάπη!”:

/

/

/

/
 
 
 
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10