Σάλος με τον μοναχό του “Κάτι Ψήνεται” – Εγκύκλιος “φωτιά” του μητροπολίτη Μεσογαίας για τον “πνευματικό” της Θώδη

Πανικό προκάλεσε με την τηλεοπτική του εμφάνιση στο γνωστό παιχνίδι μαγειρικής ο “πατήρ Ποιμένας”. Ο μοναχός από το Κάτι Ψήνεται που κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από την εκκλησία μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, εγκύκλιος – φωτιά του μητροπολίτη Μεσογαίας καλεί τους πιστούς να μείνουν μακριά από τον “Ποιμένα”, ο οποίος όπως αναφέρουν δεν ανήκει σε καμιά εκκλησία, ούτε και στο Άγιον Όρος.
Ο ίδιος μάλιστα, που έχει στενή σχέση και είναι “πνευματικός” της Έφης Θώδη, του Φαίδωνα Γεωργίτση και της Μαίρης Χρονοπούλου χαρακτηρίζεται ως “ψευτόπαπας”, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, είναι ένας “λύκος με ένδυμα προβάτου”.
Η τελευταία μάλιστα, τηλεοπτική εμφάνισή του προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους της εκκλησίας, αφού το να κοιτάζετε φιλάρεσκα στον καθρέπτη, να κάνει “πικάντικα” σχόλια στις συμπαίχτριές του και να στρώνει τραπέζι με χρυσά μαχαιροπίρουνα, αποτελεί μια συμπεριφορά που δεν συμβαδίζει με τη ζωή των “μοναχών”.

Read More

And More